Käsityökurssit

Etsitkö harrastusta, joka lisää hyvinvointiasi ja antaa sinulle jotain käsin kosketeltavaa? Käsityöt ovat mitä oivallisin tapa irtiottoon arjesta ja sen mukana tuomista paineista. Valitse monipuolisesta kurssitarjonnasta juuri sinua kiinnostava aihe ja tule mukaan kursseille!

Kurssimme sopivat niin kokeneelle kuin käsityöharrastusta aloittavalle! Tule vain rohkeasti mukaan niin huomaat, että sinäkin osaat ja onnistut. Mukavassa ja rennossa ilmapiirissä, ammattitaitoisten ohjaajien ohjauksessa, oppiminen on helppoa ja kivaa! Uusia ideoita pulpahtelee tuon tuostakin ja jakamisen ilo, se on paras ilo!

Käsityökurssit järjestetään pääsääntöisesti Taitokeskuksemme tiloissa Vuorikadulla, Mikkelin keskustassa. Kurssien yhteydessä on mainittu kurssipaikka. Järjestämme myös tilauskursseja omalle ryhmällesi. Kurssiasioissa ota yhteyttä Pia Nummiseen: pia.numminen@taitoitasuomi.fi.

Tammikuulle 2022 suunnitellut kurssit ja tapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Kursseilla noudatamme viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia koronatartuntojen leviämisen estämiseksi.

Tutustu kevään 2022 käsityökurssiemme tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!