Yhdessä itse tehden

Käsillä tekeminen ja uuden opiskelu on mukavaa, etenkin kun sen voi tehdä yhdessä! 

Kenkäveron tekemispajat ovat ennakkotilauksesta varattavissa vähintään 6 hengen ryhmille. Kesäkaudella tekemispajat järjestetään puutarhasta löytyvässä iloisesti sisustetussa Joulupukin tekemispajassa, viileämpinä kausina joko tunnemallisessa päärakennuksessa tai viihtyisässä rantapaviljongissa.

Kerää siis ystävät kasaan ja tutustu tarkemmin erilaisiin mukaviin tekemispajoihin. Perinteisen lankatontun tekeminen tai yrttipeston valmistaminen Kenkäveron puutarhan yrteistä on mahtava ohjelmanumero niin retkiryhmän kuin kokouspäivänkin välipalaksi. Oman kukkasormuksen tekeminen puutarhan kukkasista on myös hauskaa, ja sopii mainiosti vaikkapa pikkujouluihin tai polttareihin. Kiva tunnelma jatkaa yhteistä ohjelmaa, kun kaikilla on samanlaiset mutta niin erilaiset sormukset kädessä.

Tekemispajoja järjestetään ympäri vuoden, juuri ryhmäsi toiveiden mukaan.Valitse siis omasi ja tuo seurueesi mukavaan tekemispajaan, olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit, pikkujoulut tai mukava lepohetki kokouspäivän lomassa.

Tutustu erilaisiin tekemispajoihimme!