Tuoreet leivonnaiset myymälän leipomopuodista

Kenkäveron myymälän leipomopuoti palvelee sinua ympäri vuoden herkullisella valikoimalla. Päivittäin Kenkäveron leipomossa paistuvat uunituoreet suolaiset ja makeat leivonnaiset ostat helposti joka päivä avoinna olevasta myymälän leipomopuodista! Anna tuoksun hurmata ja makujen viedä kieli mennessään!

Uunituoreiden leivonnaisten valikoima vaihtelee sesonkien mukaan. Kestosuosikit, perunarieskat ja ruisleivät, ovat vuodenajasta riippumatta aina osana tarjontaa.

Kenkäveron ruisleipä
Suosituimpia leipomon tuotteita on Kenkäveron oma Eelis-Antti -alkuperäisrukiistasta juureen leivottu ruisleipä. Kenkäveron oma ruisleipä on maultaan "rukiisempi" kuin tavalliset rukiit. Ruis jauhetaan pienessä myllyssä eikä jauhoissa ole mitään säilöntäaineita.

Tee se itse -tarvikepaketit
Kenkäveron tee se itse -tarvikepaketilla leivot suolaiset ja makeat herkut helposti!  Kokeile esimerkiksi tee se itse mustikka-puolukka leivän valmistamista, lisäten tarvikeainesten joukkoon ainoastaan vesi. Uuni huolehtii lopusta ja lopputuloksena on erittäin maukas, ruokaisa leipä, johon mehevyyttä tuovat suomalaiset marjat: mustikat ja puolukat. Tämä tarvikepaketti on erittäin suosittu ja tykätty lahjaidea ja toimii myös mökkiviemisenä. Tee se itse -aineksista voit valmistaa myös perunarieskoja, joko suosittua maukasta perinteistä tai sipulilla maustettua rieskaa. Kakkuaineksista valmistat sujuvasti mehukkaan mustikka-puolukka kuivakakun.

Leipomopuodin valikoimiin kuuluvat myös leipomossa käsin pakatut maukkaat marengit. Kokeile puolukkamarenkia, vie viemisenä salmiakin ystävälle kutkuttavan herkullisia salmiakkimarenkeja tai kruunaa kahvihetki mokkamarengeilla. Kenkäveron näkkäri maistuu vastustamattoman hyvältä ainoastaan pienen levitesipaisun kera. Näkkärishipseistä valmistat vaikka pieniä tarjottavia suupaloja.

Kenkäveron myymälän leipomopuoti palvelee sinua ympäri vuoden.
Kesäsesongissa ja tapahtumapäivinä voit käydä ostoksilla leipomon myymälässä.
Kesäkaudella 2024 leipomon myymälä palvelee 25.6.-4.8.2024 päivittäin klo 10-17.
Joulunaikaan 2024 leipomon myymälä palvelee tapahtumapäivissä.