Kenkäveron myymälä - runsaasti suomalaista designia arkeen ja juhlaan!

Kenkäveron myymälä on avoinna joka päivä ympäri vuoden! Palvelemme ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 10-18. Kesälauantaisin, elokuun loppuun saakka, lauantain pidennetty aukioloaika klo 10-17.
Monipuolinen, runsas valikoima suomalaista designia hurmaa sinutkin! Tutustu ja ihastu!

Tule palveltavaksemme – myymälän ovet ovat avoinna sinua varten ympäri vuoden!

Tee arjen löytöjä ja koe kuinka kotimaiset sisustustuotteet herättelevät kotiisi aikaa kestävää tunnelmaa. Koe suomalaisen designin persoonallinen piristys vaatteissa ja asusteissa, joissa kotimainen kädenjälki näkyy vahvasti. Tunne käsillä tekemisen riemua kätevien valmiiden käsityön tarvikepakettiemme parissa.

Tervetuloa Kenkäveron myymälään!

Toivottavasti voit lupsakkaan savolaiseen tapaan eli kiireettömästi ilman hoppua, tutustua myymäläämme. Valikoimamme koostuu kestävästi ja taidolla Suomessa valmistetuista tuotteista. Tuotteissa yhdistyy perinteisen suomalaisen käsityötaidon ammattitaito nykyajan moderniin twistiin.

Haluamme tarjota sinulla suomalaisia ja paikallisia designtuotteita ja herkkuja, jotka tuovat iloa arkeesi ja kestävät aikaa sekä käyttöä. Valikoimamme koostuu tuotteista sisustukseen, keittiöön, herkutteluun, saunaan, pukeutumiseen ja itse käsin tekemiseen. Monipuolisesti kaikkea ihanaa Sinulle ja valloittavia lahjaideoita hänelle!

Mennään siis peremmälle tutustumaan myymälän tarjontaan!

Pukeutumisen puolelta löydät houkuttelevan suomalaisen vaate- ja asustevalikoiman. Hanki yksilölliset, persoonalliset, laadukkaat ja hienolla ammattitaidolla valmistetut vaatteet ja täydennä asukokonaisuus ihanilla koruilla! Tänä kesänä valikoimistamme löytyvät myös super-hienot Nousun miesten vaatteet 1970-luvun hengessä, joissa kiistattomien tyyliseikkojen lisäksi myös eettiset ulottuvuudet ovat hallussa, sillä Nousu on aina neulosta ja resoria myöden Suomessa tehty. Kesävalikoimamme on täydentynyt myös monipuolisella valikoimalla Globe Hopen laukkuja ja asusteita, jotka on valmistettu lähituotantona kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Käytännölliset, ihastuttavat laukut osoittavat, että tekstiilijäte voi olla ajaton ja kestävä designtuote!

Kodin arkea ilahduttamaan suosittelemme Ebba Masalin -opetustaulutuotteita, jotka tuovat arkeesi ripauksen nostalgiaa kansakoulun ajoista. Kauniit Ebba Masalin -opetustaulutuotteet ihastuttavat ajattomuudellaan: niin kasvikuvioidut tekstiilit, julisteet kuin leikkuulaudat. Laadukkailla tuotteilla viimeistelet niin kodin, saunan kuin mökinkin sisustuksen. Tutustu siis rauhassa sisustus- ja saunatekstiilien valikoimaan. Lapuan Kankureilta on tähän kesään tullut monia uusia, tyylikkäitä, väreillä leikitteleviä saunatekstiilejä, jotka ovat myös erinomaisia mökkiviemisiä!

Tätä et voi ohittaa, lähialueen lampaista on moneksi! Paikallisen Pirtin kehräämön kehräämistä langoista, on Bonden Living tuottanut ja suunnitellut monikäyttöisiä tekstiilejä, joissa tärkeintä on moniaistisuuden kokemus ja ajattomuus. Bonden living rohkaisee pysyvämpään tapaan sisustaa, tarjoamalla tuotevalikoiman, jossa tuotteet sopivat yhdisteltäväksi edellisten mallien kanssa. Ajatonta, kaunista ja harmonista sisustamista!

Käsillä tekemisen riemua ja itse tekemisen ihanuutta 

Toki lampaanvillaa löytyy myös materiaalipuoleltamme! Astu itse tekemisen ihanuuden maailmaan. Meillä on ilo tarjota sinulle kattava valikoima suomalaisen lampaan villalankoja sekä uniikki Saimaa-neulemallisto, johon on taltioitu Saimaan alueen kauniit järvimaisemat, tyyneen vedenpintaan heijastuvat jylhät metsät, kallioiden karuus ja pakkashangen kimallus. Klikkaa tästä ja lähde mukaan pienelle matkalle talviselle Saimaalle! Hurmaannu Saimaa neulemalliston ajattomuudesta ja neulo itsellesi pala Saimaata!

Tutustu koko laajaan materiaalivalikoimamme ja valitse itsellesi mieluisa kesäkäsityö monipuolisesta tarvikepakettiemme ja lankojen valikoimasta. Aloittaisitko makrameeamppelin solmeilun tai kesäneuleen kierrätyspellavalangasta? Valmiit tarvikepaketit sisältävät materiaalit käsitöiden tekemiseen alusta loppuun.

Herkullista hyvää Saimaan alueelta

Huomasitko jo sen ilmassa leijailevan tuoreiden leivonnaisten tuoksun? Kyllä, siellä tuoksuvat tuoreet ruisleivät, perunarieskat sekä muut suolaiset ja makeat leivonnaiset, jotka on paistettu meidän omassa leipomossa. Kesäkautena leipomon oman myymälän ovet ovat myös avoinna, joten käy täyttämässä siellä ostoskassi mitä herkullisimmilla vasta leivotuilla herkuilla. Sitä ennen tutustu vielä paikallisten elintarvikkeiden D.O. Saimaa Shop –tuotteiden valikoimaan. Kaikki D.O. Saimaa –merkityt tuotteet ovat 100% hyvää Saimaan seudulta. Herkuttele puhtailla makuelämyksillä ja kokoa tuotteista myös tuliaiset, jotka kunnioittavat alueen puhdasta luontoa ja ainutlaatuista alueellista ruokakulttuuria!

Ihanat herkut saavat jo vatsan kurnimaan, joten ota seuraavaksi suunnaksi leipomon myymälä ja ravintolamme houkutteleva lounas- ja kahvitarjonta!

Tervetuloa! Olemme avoinna ympäri vuoden.