Kenkäveron myymälä - runsaasti suomalaista designia arkeen ja juhlaan!

Kenkäveron myymälä on avoinna joka päivä ympäri vuoden! Palvelemme ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 10-18.
Monipuolinen, runsas valikoima suomalaista designia hurmaa sinutkin! Tutustu ja ihastu!

Kaikki mitä tarvitset parempaan arkeen  - meiltä löydät kestävästi Suomessa valmistetut tuotteet itselle ja lahjaksi.

Monipuolisesta valikoimasta löydät tuotteita sisustukseen, keittiöön, herkutteluun, saunaan, pukeutumiseen sekä materiaaleja ja tarvikepaketteja itse käsin tekemiseen. Tuotteet ovat kestävästi ja taidolla Suomessa valmistettuja. Tuotteissa yhdistyvät perinteisen suomalaisen käsityötaidon ammattitaito nykyajan moderniin twistiin. Myymälän tuotevalikoimasta löydät suomalaisen designin ja käsityön helmet.

Astu sisälle menneiden vuosikymmenien tunnelmaan kauniiden käyttöesineiden kautta! 

Ebba Masalin -opetustaulutuotteet tuovat arkeesi ripauksen nostalgiaa kansakoulun ajoista. Kenkäveron myymälästä löydät mahtavan valikoiman mikkeliläisen taiteilija, Ebba Masalin, kansakouluajan opetustaulujen pohjalta tehtyjä tuotteita. Tunnetun taiteilijan kuvittamat  käyttötuotteet vastaavat sekä nostalgiannälkäisille että sisustuksen trendejä seuraaville. Selkeä värimaailma, taidokas kädenjälki ja tuotteiden käytännöllisyys puhuttelevat myös niitä, joille kasvitaulut eivät ole koulusta tuttuja. Tummanpuhuva kasviaihe toimii katseenvangitsijana esimerkiksi modernin kodin somistuksessa seinäjulisteena ja keittiön kasvikuvioinen leikkuulauta herättää puolestaan kodin sydämen yksityiskohdat eloon. Ja ovathan Ebba Masalin -opetustaulutuotteet myös mainio tapa muistaa ystävää!

Jotain persoonallista, kestävää ja leikkisää?

Ilahduta itseäsi, kaveriasi, sukulaista tai anna yrityslahjana pieni pala Mikkeliä oivaltavien paikakunnasta kertovien tuotteiden kautta. Myymälästämme löydät leikkisän käytännölliset Mikkeli-tuotteet. Tai vie viemisenä maukkaita Kenkäveron leipomossa paistettuja leivonnaisia tai käsin pakattuja herkkuja. Uunituoreet leivonnaiset saat ympäri vuoden myymälän Leipomopuodista!

Käsillä tekemisen riemua ja itse tekemisen ihanuutta 

Oletko käsitöissä sunnuntaipäivien neuloja, ennakkoluuloton uuden kokeilija tai enemmän askartelutöiden parissa viihtyvä? Valikoimastamme löydät erilaisten käsitöiden tekemiseen liittyvät materiaalit ja tarvikepaketit. Voit valmistaa tee se itse -tarvikepakettien avulla esimerkiksi asusteita, vaatteita, tuotteita kodin sisustukseen tai vaikka leipoa herkullisia leivonnaisia.

Anna monipuolisen, runsaan valikoiman suomalaista designia hurmata sinutkin! 

Kenkävero on osa valtakunnallista taitojärjestöä, jonka verkostoon kuuluu 17 taitoyhdistystä, joista yksi on Taito Itä-Suomi ry, jonka toimipisteet, Taito Shop -myymälät, sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Varkaudessa ja Kuopiossa. Kenkävero on yhdistyksen kotipaikka. Yhteensä taitoyhdistyksillä on 20 Taito Shop -myymälää eri puolilla Suomea. Taito Shop onkin suurin suomalaisen käsityön markkinointiketju, joka tarjoaa lähellä tehtyjä, persoonallisia ja aikaa kestäviä tuotteita. Myymälöiden ohella tuotteiden ostospaikkana toimii Taito Shop -verkkokauppa, johon on koottu myymäläketjun suosituimmat tuotteet. Myös Kenkäveron omat tuotteet ostat helposti verkkokaupasta.

Tule palveltavaksemme, myymälän ovet ovat avoinna sinua varten ympäri vuoden. 

Tee arjen löytöjä ja koe kuinka kotimaiset sisustustuotteet herättelevät kotiisi aikaa kestävää tunnelmaa. Koe suomalaisen designin persoonallinen piristys vaatteissa ja asusteissa, joissa kotimainen kädenjälki näkyy vahvasti. 

Tutustu ja ihastu!