Ravintola-kahvila

Kenkäveron ravintola kutsuu herkuttelemaan!

Ravintola ja kahvila ovat avoinna joka päivä ympäri vuoden ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-18. Keittiö on auki päivittäin kello 15 saakka, lauantaisin 15.30. Kauden lähiruokanoutopöytä kattauksessa viikonloppuisin kello 11-15.

Pappilaravintola Kenkävero sijaitsee vanhaa tunnelmaa ja modernia sisustusta henkivässä Kenkäveron päärakennuksessa. Kahvila-ravintola on avoinna ympäri vuoden päivittäin. Sydämellä ja taidolla valmistetuista lähiruokaherkuista tehtyä menua on tarjolla päivittäin.

Ravintola toimii myös tilausravintolana. Se on vilkkaassa käytössä - suosittu perhe- ja yritysjuhlien, pikkujoulujen sekä kokousten viettopaikka. Menumme vaihtuvat vuodenaikojen mukaan, ja hyödynnämme myös pappilan oman puutarhan antimia.

150 asiakaspaikkaisen ravintolan tiloissa on valittavana 6 eri kokoista ja erillistä huonetta. Suurin yhtenäinen tila on pappilan sali, johon mahtuu noin 50 asiakasta. Kesällä käytössä on myös terassi, jolloin asiakaspaikkoja on 400. Ravintolassa on A-oikeudet. Pappilaravintola on avoinna ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-18. Muuna aikana tilauksesta.

Tutustu myös Kenkäveron kokouspalveluihin

Pappilaravintola on elämys kaikille aisteille. Tervetuloa!

Mustikkarättänää
Kenkäveron ravintolasta