Kenkäveron pappilaravintola on avoinna joka päivä

Vieraiden kestitys on pappilassa jo ikivanhoista ajoista asti ollut vaatimattomissakin oloissa runsasta. Pappiloita on verrattu vanhoina aikoina majataloon, jonne poikkesi vieraita tuon tuostakin. Kestityksestä tuli lähes jokapäiväistä ja arkistakin elämää sävytti juhlan tuntu. Nyt on sinun aikasi juhlia!

Kaunis pappilamiljöö, huolella restauroidun päärakennuksen sali ja tunnelmalliset kammarit luovat mitä parhaimmat puitteet herkulliselle hetkelle tai juhlalle Kenkäverossa. Saimaa taustalla, puutarhan vehreys tai lumenvalkoinen huurre maalaavat ihanan muistomaiseman.

Kaikki Kenkäveron herkut valmistetaan lähialueen raaka-aineita kunnioittaen ja käyttäen sekä oman puutarhan antimia hyödyntäen. Tuoreet leivät ja muut leivonnaiset leivotaan pappilan omassa leipomossa. Tervetuloa lounaalle, kahville tai nauttimaan lasillinen viiniä ainutlaatuisen kauniiseen miljööseen!

Palvelemme ravintolassa ympäri vuoden ma-su klo 10-16. Keittiömme on avoinna päivittäin klo 11-15.
Kesäsesongissa palvelemme seuraavasti: heinäkuussa ma-su 10-18 (keittiö avoinna 3.8. saakka 11-17). Elokuussa ma-pe 10-18, la-su 10-16 (keittiö avoinna elokuussa ma-su 11-15).