Kenkäveron ravintola ja kahvilat kutsuvat herkuttelemaan

Keittiömme palvelee syyskuussa päivittäin klo 11-15. Lounasvaihtoehtomme löydät täältä.

Anna itsellesi lupa herkutella ja nauttia niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Meillä arkikin tuntuu juhlalle. Päärakennuksessa sijaitsevat pappilaravintola sekä kahvila palvelevat päivittäin vuoden ympäri. 

Ravintolamme ylpeys on huolella valikoidut lähialueen raaka-aineet, pappilan tyyliin sopivat ajanhenkiset, suomalaiseen makuun sopivat menut, omassa leipomossa käsin leivotut leivonnaiset ja ainutlaatuisen kaunis miljöö.

Meillä on väljät ja turvalliset tilat ja useita eri huoneita. Tämän kaiken kruunaa vieraanvarainen palvelu upeassa miljöössä Saimaan rannalla yllättävän lähellä Mikkelin keskustaa.

Voit piipahtaa yksin tai ystäväsi kanssa ympäri vuoden lounaalle, kahville tai vaikkapa virkistävälle viinille. Erilaisten juhlien järjestämiseen, syntymäpäivistä sukukokouksiin, meillä on tarjota sinulle useita uniikkeja vaihtoehtoja.

Nähdään Mikkelissä!

Nähdään Mikkelissä!

Mikkelin seutu tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Täällä voit nauttia hyvästä ruoasta, nukkua makeasti ja rentoutua monipuolisten aktiviteettien parissa kesät talvet.

Kaiken tämän löydät vain kahden tunnin päästä pääkaupunkiseudun vilinästä. Tutustu Visit Mikkelin tarjontaan!

Kenkävero - käsityöihmisen paratiisi vuodesta toiseen

Kenkävero - käsityöihmisen paratiisi vuodesta toiseen

Kenkäveron tunnelmallisessa pihapiirissä käsityön harrastajalle on paljon nähtävää ja aina jotain uutta. Pässinpökkimät kesänäyttely, uniikit myymälät, puutarhan ja sisustuksen yksityiskohdat sekä ainutlaatuinen Ebba Masalin taulujen näyttely yksityiskokoelmasta muodostavat kokonaisuuden jota ei tänäkään kesänä kannata ohittaa. Kenkävero on yksi Suomen suurimpia suomalaisen käsityöosaamisen näyteikkunoita.

Kenkävero mukana Saimaa Geoparkissa

Kenkävero mukana Saimaa Geoparkissa

Saimaa Geopark on saanut on Unesco Global Geopark -statuksen!
Saimaa tunnetaan kauniista maisemista, omaleimaisista kaupungeistaan ja kauniista kirkonkylistään. Saimaalla on ainutlaatuisia geologisia, arkeologisia ja kulttuurihistorian nähtävyyksiä, jotka odottavat kävijöitä.

Paikkakuntatuotteet

Paikkakuntatuotteet

Mikkeli-tuotteet kertovat oivaltavalla tavalla tarinaa paikkakunnasta, sen tärkeimmistä kohteista ja maamerkeistä. Kekseliään ja yksilöllisen tuotteen avulla annat lahjaksi pienen palan Mikkeliä ystävälle, sukulaiselle tai työkaverille.

Myymälän leipomopuoti

Myymälän leipomopuoti

Kenkäveron myymälän leipomopuoti palvelee sinua ympäri vuoden herkullisella valikoimalla. Päivittäin Kenkäveron leipomossa paistuvat uunituoreet suolaiset ja makeat leivonnaiset ostat helposti joka päivä avoinna olevasta myymälän leipomopuodista! Anna tuoksun hurmata ja makujen viedä kieli mennessään!

Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio

Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio

Kenkäveron navetan vintillä sijaitsevassa Pauliina Rundgren HandiCraftsin rennon tyylikkäässä Shop & Studiossa voit tehdä yksilöllisiä ostoksia, tutustua tuotteiden syntytarinoihin ja seurata niiden valmistusta.

Taito Shop -verkkokauppa

Taito Shop -verkkokauppa

Taito Shop -verkkokaupasta ostat helposti laadukasta suomalaista kädentaidon osaamista itselle tai lahjaksi. Taitoshop.fi-verkkokauppaan on koottu Taito Shop -myymäläketjun suosituimmat tuotteet, myös Kenkäveron omat tuotteet. Verkkokauppa palvelee sinua kellon ympäri!

Häät Kenkäverossa

Häät Kenkäverossa

Upeiden häiden pitopaikka ympäri vuoden pienille tai suurille juhlille. Juhlitaan kristallikuunujen alla unohtumatonta juhlaanne!

Majoitus Joulupukin piilopirtissä

Majoitus Joulupukin piilopirtissä

Vietä taatusti unohtumaton yö tunnelmallisessa Joulupukin piilopirtissä. Tutustu rauhassa piilopirtin tavaroihin, nauti valoisan kesäillan tunnelmasta puutarhassa tai rauhoitu aaltojen liplatukseen Saimaan rannalla. Herää pihapiirin ääniin ja ihanien aamiaisherkkujen tuoksuihin. Ehkäpä illan hämärissä piilopirtillä näyttäytyvät myös ujot tontut? 

Vastuullisuus ja kiertotalous on ollut aina pappilan tapa toimia

Vastuullisuus ja kiertotalous on ollut aina pappilan tapa toimia

Kestävä kehitys ja järkevä säästäväisyys on vanhassa pappilassa ollut aina itsestään selvää. Esimerkiksi muovikasseja ei Kenkäverossa ole koskaan ollutkaan. Viimeisin toimi on siirtyminen uusiutuvaan ekoenegiaan ja ruokahävikkiä torjuvaan ResQ-myyntiin. Ravintolan raaka-aineet ostetaan lähialueen tuottajilta ja myymälässä on aina myyty Suomessa tehtyjä tuotteita. Haluamme olla mukana ohjaamasa järkevään kulutukseen.

Ilahduta Kenkäveron lahjakortilla

Ilahduta Kenkäveron lahjakortilla

Kenkäveron lahjakortti on tyylikäs valinta ja tuottaa iloa saajalleen. Voit ostaa lahjakortin vaivattomasti verkkokaupasta tai Kenkäverosta. Voit ostaa lahjakortin haluamallasi summalla. Lahjakortin saaja voi tulla herkuttelemaan Kenkäveron tunnelmalliseen ravintolaan tai tehdä ostoksia uniikissa, lumoavassa myymälässä. Lahjakortti on voimassa vuoden. Voit ostaa lahjakortin netistä myös taitoshop.fi-verkkokauppaan.

Pappilaravintola kattaus

Päärakennuksen upeat ja väljät salit kutsuvat viihtymään, yllättymään ja nauttimaan joka päivä ympäri vuoden.

Saimaan rannalla sijaitseva paviljonki toimii ympäri vuoden varattavana juhla- ja kokoustilana.

Saimaan rannalla sijaitseva paviljonki toimii ympäri vuoden varattavana juhla- ja kokoustilana.

Oletko tulossa tiettynä päivänä Kenkäveroon? Ja haluaisit, että vierailunne sujuvan jouheasti.
Varmista tarjoilut jo etukäteen ja tee ennakkovaraus.