Joulupukin piilopirtti

Joulupukin piilopirtti Kenkäverossa

JOULUPUKIN PIILOPIRTTI

Joulupukki viettää kesälomansa piilopirtillään Kenkäverossa. Kesällä hän ei kiirehdi niin kuin joulun aikaan. Piilopirtillä hän hoitaa puutarhaa, käy kalastamassa, syö hyvää ruokaa (välillä liikaakin) ja istuskelee pappilan puutarhassa jutustelemassa tonttujen kanssa. Onpa joku nähnyt pukin Tornimäellä laskettelemassakin, mikä on sikäli outoa että kesällä ei ole lunta.

Koska pukki ei tee kesällä lainkaan töitä, hän tarvitsee apulaisia. Siksi pukin kesämökissä ja sen ympäristössä asuu huoltotonttuja. Nämä ovat samoja tonttuja, joiden kanssa joulupukki tapaa jutustella istuskellessaan puutarhassa. Huoltotontut pitävät joulupukin piilopirttiä kunnossa ja tekevät muitakin arkisia askareita, jotta pukki voi rauhassa lomailla. Tontut ovat ujoja. Niitä ei ole helppo nähdä, mutta kyllä niitä täällä joka paikassa on. Jos katsoo oikein tarkkaan, voi nähdä siellä täällä merkkejä niistä.

Joulupukin Piilopirtin uusi tekemispaja Kenkäverossa

Joulupukki puuhastelee myös mielellään käsitöiden parissa, koska se kuulemma saa hänet hyvälle tuulelle.Tekemispaja onkin nyt avattu myös yleisölle, jossa joulupukin apulaiset ohjaavat työpajoja. Ryhmät voivat tulla tekemään ennakkotilauksesta joulupukin suosikkijuttuja lankatonttuja, yrttipestoa ja mato-onkia.

Joulupukin piilopirtin tekemispaja on ryhmille avoinna ympäri vuoden tilauksesta. Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä. Lisätietoja antaa mielellään Kenkäveron myyntipalvelu, puh. 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi

Joulupukin piilopirtti sijaitsee Kenkäveron puutarhassa olevassa vanhassa saunassa.  Joulupukin piilopirtti avoinna kesä – ja joulusesonkeina päivittäin, muuna aikana tilauksesta. 

Joulupukin kesäherkkua ravintolasta

Kenkäveron ravintolassa on mahdollisuus nauttia Joulupukin kesäherkkua.
Annokset lapsille ja aikuisille.

Majoitu Joulupukin piilopirtissä

Joulupukin piilopirtissä voi myös majoittua 2 + 1 henkeä.

Piilopirtin miljöön sisustuksen on suunnitellut Mari Heinonen Mikkelistä.