Puutarha

KENKÄVERON PUUTARHA

Puutarha on tunnettu sadoista pioneistaan. Puutarhassa voi hypistellä ja tuoksutella yrtti- ja rohdoskasveja. Ja mikä parasta, marja-aikaan voi napata suuhun mansikan tai kirsikan puutarhurin huomaamatta. Holvikellarin siimeksessä asustavat kukot ja kanat viehättävät aina lapsiperheitä. Rohkeimmat voivat käydä rapsuttamassa myös pihapiirin lampaita.
Yli 100 pionia ja 500 erilaista kasvia levittävät Saimaan rannassa rehevällä maaperällä sijaitsevaan Kenkäveron puutarhaan tuoksua ja väriä. Puutarhassa kasvaa satoja tuoksuvia ja upeita koriste- ja hyötykasveja. Tunnistatko joukosta sokeriyrtin, entä italianolkikukan? Marjatarhassa satoa tuottavat pensasmustikka, tyrni, erilaiset herukat ja omenat.

Istahda ja nauti kaikessa rauhassa puutarhan tuoksuista ja väreistä, koskettele kasveja ja koe kesä kaikilla aisteillasi.Puutarha on aina auki ja sinne on vapaa pääsy. Opastuksia ryhmille voi tilata Kenkäveron myyntipalvelusta.
Eipä tiedä, vaikka bongaisit kesälomiaan Kenkäverossa viettävän joulupukinkin puutarhassa...

”Sydämelliset kiitokseni ystävällisyydestänne välittäen se myös Pikku-Marjatalle. Viehättävissä koreissaan olivat marjanne herkullisia katsella ja pöytäseurani kanssa niitä nauttiessamme erinomaisen maukkaita”. Näin kauniisti kirjoitti kiitokset pikkutytön poimimista Kenkäveron vadelmista itse Sotamarsalkka Mannerheim 12.8.1942.

Puutarha on aina auki.

Opastuksia ryhmille voi tilata Kenkäveron myyntipalvelusta.

Kenkävero on mukana Hurmaavat Puutarhat verkostossa. Lue lisää>>.