Kokous upeassa pappilamiljöössä 

Kutsu asiakkaasi, yhteistyökumppanisi tai henkilökuntasi inspiroitumaan historiallisen pappilan huomaan! Voit valita seurueellesi sopivimman elämyksen valmiista kokouspaketeistamme, tai voimme räätälöidä teille täysin ainutlaatuisen kokonaisuuden. 

Virtaisivatko ideat tällä kertaa vanhan pappilan tunnelmassa vai rantapaviljongissa Saimaan liplatusta kuunnellen? Omassa, rauhallisessa tilassa on helppo keskittyä päivän ohjelmaan, ja käytössänne on tietenkin tarvittava kokoustekniikka eli sähköinen näyttö ja wlan-yhteys. 


Kenkävero kohottaa brändin arjen yläpuolelle

"Kenkävero on tavallista edustavampi ja juhlavampi paikka, ja siellä on kaunis miljöö. Erilaisista tiloista voi valita tarpeen mukaan."

– Laura Matilainen, Etelä-Savon Energia Oy


Vastuullisesti ja kaikkia aisteja hemmotellen

Kenkäverossa järjestetyt kokoukset ovat paitsi mieleenpainuvia myös vastuullisia. Vastuullisuudestamme kertovat esimerkiksi Green Key- ja Sustainable Traveller -merkit. 

Päivän tarjoilut löytävät lautasille lähituottajien tuoreesta sadosta. Tervetuloa nauttimaan Kenkäveron kauniista miljööstä, seesteisestä järvimaisemasta ja herkullisista aterioista!


Katso myös


Pyydä tarjous