Kenkäveron a la carte menut

Kenkäveron á la carte -menu on elämyksellinen makumatka lähialueen raaka-aineista valmistettuihin annoksiin. Tule nauttimaan seurueesi kanssa lähiruokaa kauniissa pappilamiljöössä!

Herkullisen ruokaelämyksen kruunaa kaunis miljöö! Kenväveron á la carte menut tarjoillaan valkoisille liinoille katettuna, pöytähopeiden ja kristallien välkkeessä. Nyt ei nuukailla, vaan pöytään laitetaan parasta Pappilan tapaan!  Kenkäveron á la carte -lista tarjoaa makunautintoja puhtaista lähialueen raaka-aineista.

Tule nauttimaan ja viihtymään pappilan tunnelmallisessa miljöössä upeista herkuista seurueesi kanssa. Jaa makunautintomatka työyhteisön, kollegoiden, sukulaisten tai ystäväpiirin kesken. Valitsemanne á la carte menun valmistamme tilauksesta vähintään 15 hengen seurueellesi (yhtenäinen menu koko seurueelle). Menun ennakkotilaus viikkoa ennen tilaisuutta.

Ota yhteyttä, varaa sopiva ajankohta ja tule viettämään yhteinen hetki aitojen makujen äärellä! 
Myyntipalvelu 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi
Tee pöytävaraus tästä linkistä.


Pappilan klassikko

"Kestitystä Pappilan tapaan"

Graavilohta, piparjuurimajoneesi, yrttisalaattia ja tilliperunaa
Haudutettua hirvenpaistia, kermainen riistakastike ja perunaterriiniä sekä kauden kasviksia.
Mustikkarättänä ja vaniljakermaa

55 €/ henkilö
 

Viinisuositukset Pappilan klassikko -menun kanssa:
Schloss Koblenz Riesling 12cl
Reserve de Fleur Cotes du Rhone 12cl
Toro de Piedra 8cl

26 €/ viinipaketti



D.O.Saimaa menu

"Makumatka Saimaalle! Koe puhtaat ja aidot Saimaan maut"

Kalakontin Savumuikkutartar ja oman leipomon paistettua ruisleipää sekä yrttisalaattia
Putkisalon kartanon karitsanpaistia, juurespyreetä, paahdetut perunat ja paistinliemikastiketta
Kappelin juustolan Illusia-sinihomejuustoa ja karamellisoitua omenaa, leipomon kaurakeksiä

55 €/ henkilö
 

Viinisuositukset D.O.Saimaa -menulle:
Schloss Koblenz Riesling 12cl
Reserve de Fleur Cotes du Rhone 12cl
Marthas Porto Fine Ruby 8cl

26 €/ viinipaketti


Sunnuntain 21.5.1944 Sankarivainajien päivän lounas tarjoiltuna Kenkäveron tapaan

"Päämajakaupungin tarina-ateria on oivallinen keino muistella historiaa ja kunnioittaa mennyttä aikaa. Tule nauttimaan pala historiaa!"

Mausteliemessä kypsytettyä kuhaa tai siikaa saatavuuden mukaan
Tillillä ryyditettyä salaattia, majoneesikastiketta 
Miedosti savustettua viljaporsaan etuselkää, paistinliemikastiketta ja paistinperunoita
Suklainen vanilja-kermahyytelö "blancmangé" vadelmien kera
48 €/ henkilö

 

Päämaja-aterian kanssa sopivat nautittavaksi viini tai olut. Kysy suosituksemme!


Tutustu mielenkiintoiseen historiaan Sankarivainajien päivänä sunnuntaina 21.5.1944 Mannerheimin nauttimasta ateriasta.
Lue lisää Päämajakaupungin tarina-aterioista; ruoasta ja sodasta.



Saimaan kalamenu

"Pappilan juhlapöydän parhaat kalaherkut samassa menussa! Hienostuneen alkuruoan täydentää täydellisesti kypsennetty pääruoka"

Järvikala-terriiniä, Kalakontin savumuikkua, kermainen kalakastike sekä pikkelöityä kurkkua
Paistettua Saimaan kuhaa, kukkakaalipyreetä, perunaterriiniä ja tillivoita
Karpaloparfait ja lämmin karamellikastike

55 €/ henkilö
 

Saimaan kalamenulle viinisuositukset:
Schloss Koblenz Riesling 16cl
Toro de Piedra 8cl

18 €/ viinipaketti



Pappilan puutarhurin kasvismenu

"Puutarha ja sen antimet ovat aina olleet tärkeitä Kenkäveron pappilassa. Maukkaista kasviksia monipuolisesti!"

Juureslastuja, rucola-mangoldisalaattia, aiolia
Maa-artisokkakeittoa, valkosipulivaahtoa ja leipäkrutonkeja
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa sekä paahdettuja pinjansiemeniä
Tummaa suklaatyrnikakkua

55 €/ henkilö
 

Viinipakettisuositus kasvismenulle:
Enate Chardonnay 234 12cl
Schloss Koblenz Riesling 12cl
Marthas Porto Fine Ruby 8cl

26 €/ viinipaketti



Piispan illallismenu

"Haluamme pitää Sinua kuin piispaa pappilassa - parasta pöytään ja runsaasti!"

Kalakontin savumuikuista valmistettua keittoa sekä leipomon ruisleipää paahdettuna tillivoissa
Sesongin kasvisterriiniä, vuohenjuustomoussea sekä friteerattuja juureslastuja
Hauhalan tilan hanhea glaseerattuna, minttukurkkua sekä aiolia
Roinilan tilan naudan ulkofileetä, konjakkikermakastiketta, paahdettuja kasviksia sekä perunaa
Sitruspannacotta

68 €/ henkilö
 

Piispan illallismenulle suositusviinipaketti:
Granbazan Ambar Albarino 12cl
Enate Chardonnay 234 12cl
Toro de Piedra 8cl

28 €/ viinipaketti


Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi.

Ravintolassamme on anniskeluoikeudet. Katso tästä viinilista.


Tee pöytävaraus ja tule nauttimaan Kenkäveron á la carte -menuista!
Myyntipalvelumme palvelee ma-pe 9-16, puh. 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi

Kenkäveron a la carte menut

Saatavilla Varaa menu

Hinta alk. 55 € / henkilö

Myyntipalvelu 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi

Varaa