Kenkäveron myymälät

 Kenkäveron kauniissa pihapiirissä on useita uniikkeja myymälöitä, joiden tuotteet ovat ihania itselle - lumoavia lahjaksi. Myymälät ovat tunnettuja kauniista esillelaitostaan ja tunnelmastaan, joissa on kiva hypistellä. Kenkävero on yksi Suomen suurimpia suomalaisen käsityöosaamisen näyteikkunoita.

Ympäri vuoden avoinna ovat Kenkäveron myymälä ja Pauliina Rundgren HandiCraftsin myymälä.
Kesällä tarjontaa monipuolistavat aittamyymälä, leipomon myymälä sekä käsityöläisten DeSavo-kesäpuoti. Tutustu ja ihastu monipuolisiin ja uniikkeihin myymälöihin.

Kenkäveron myymälä - suomalaista designia arkeen ja juhlaan!


Monipuolinen, runsas valikoima suomalaista designia hurmaa sinutkin! Kaikki mitä tarvitset parempaan arkeen  - meiltä löydät kestävästi ja taidolla Suomessa valmistetut tuotteet. Ihania itselle, lumoavia lahjaksi! 

Kenkäveron myymälä on avoinna joka päivä ympäri vuoden!

Tutustu myymälään

Kenkäverossa monta mielenkiintoista ostospaikkaa

Myymälöiden tapahtumia

Joulun aika

02.11.2019 - 06.01.2020

Tunnelmaa tulvillaan olevan jouluinen pappilamiljöö takaa jokaiselle kävijälleen joulumielen. Kenkäveron tuhannet jouluvalot, joulun tuoksut ja maut sekä visuaaliset elämykset ovat jo käsite.

Valona Pop up shop 2.11.2019-6.1.2020

02.11.2019 - 06.01.2020

Suomalaista kauneutta - koruja ja koristeita koivusta. Joulun ajan Valona Pop up -shopista löydät ihastuttavan valikoiman henkäyksen kevyitä puisia koruja, koivuhimmeleitä ja joulusesongin koristeita, kuten tähtikoristeita ja latvatähtiä.

Koko perheen joulutapahtuma Kenkäverossa 23.11. klo 10-15

23.11.2019 - 24.11.2019

Kenkäveron koko perheen joulutapahtumassa voivat pikkutontut ahertaa, tehdä pieniä ”joulujuttuja” tee se itse -pajoissa. On kiva nähdä, kun lapset kokevat onnistumisen iloa. Joulupukki tulee tapaamaan lapsia. Hänelle voi tuoda lahjatoivekirjeen, hän ottaa sen mielellään vastaan piilopirtissään.