Paikkakuntatuotteet

Mikkeli-tuotteet kertovat oivaltavalla tavalla tarinaa paikkakunnasta, sen tärkeimmistä kohteista ja maamerkeistä. Kekseliään ja yksilöllisen tuotteen avulla annat lahjaksi pienen palan Mikkeliä ystävälle, sukulaiselle tai työkaverille.

Tuotteet myymälä
Mikkeli-tuotteet Kenkäverosta.

Jotain persoonallista, kestävää ja leikkisää?

Tällaisia ne ovat - valikoimissamme olevat paikkakuntatuotteet. Ne muistuttavat ja kertovat oivaltavalla tavalla tarinaa paikkakunnasta, sen tärkeimmistä kohteista ja maamerkeistä. Näillä tuotteilla ilahdutat paikkakunnalta pois muuttavaa ystävää tai työkaveria. Annat kenties pienen palan kotiseutua mukaan opiskelujen perään lähtevällä lapselle tai lapsenlapsellesi. Nämä tuotteet ovat myös mainio liikelahja yrityksesi yhteistyökumppaneille tai asiakkaille.

Voit valita valikoimistamme käytännöllisiä Mikkeli-tuotteita keittiöön. Kattaukseen saa mielenkiintoista ilmettä, kun pöytään voi kattaa Mikkeli-aiheisen kattausalustan päälle höyryävän kuumat ruokapadat. Tai onpa ihanaa, kun voit olla lahjan saajan mielessä heti aamusta, hänen nauttiessa kupillisen aamukahvia joko keraamisen tyylikkäästä tai ihanan retrosta Mikkeli-emalimukista.

Aina tarpeellinen tuote kaikille ja kaikenikäisille on ekologinen Mikkeli-kangaskassi, joka kulkee kätevästi matkassa mukana. Tähän kassiin on helppo pakata ostokset, kirjastokäynnin kirjat tai vaikkapa keskeneräiset käsityötarvikkeet. Tee pieni ekoteko ja anna Mikkeli kestokassi lahjaksi tai ilahduta omaa arkeasi paikkakunta-aiheisella kangaskassilla!

Mikkeli-aiheisista tuotteista valikoimistamme löytyvät myös Mikkeli-karttakalsarit, tulitikut, magneetit ja elintarvikkeet. Muista myös, että ihania viemisiä Mikkelistä ovat täällä valmistetut tuotteet, kuten opetustaulutuotteet, paikallisen puusepän valmistamat lyhdyt, koruntekijöiden taidokkaat korut sekä käsin tehdyt keraamiset tuotteet. Myös erilaiset elintarvikkeet, kuten maukkaat muikkusäilykkeet, hillot ja hyytelöt sekä myös Kenkäveron oman leipomon käsin pakkaamat tee se itse -leivät, -rieskat ja -kakut sekä myös suussa sulavat marengit ja rapsakat näkkärit ovat loistavia Mikkeli-viemisiä. Unohtamatta tietenkään suosittua Kenkäveron omaa ruisleipää!

Kekseliäät, yksilölliset Mikkeli-tuotteet ovat ihana tapa muistaa ystävää ja muistuttaa paikkakunnasta!