Paikkakuntatuotteet

Mikkeli-tuotteet kertovat oivaltavalla tavalla tarinaa paikkakunnasta, sen tärkeimmistä kohteista ja maamerkeistä. Kekseliään ja yksilöllisen tuotteen avulla annat lahjaksi pienen palan Mikkeliä ystävälle, sukulaiselle tai työkaverille.

Näillä tuotteilla ilahdutat paikkakunnalta pois muuttavaa ystävää tai työkaveria. Annat kenties pienen palan kotiseutua mukaan opiskelujen perään lähtevällä lapselle tai lapsenlapsellesi. Nämä tuotteet ovat myös mainio liikelahja yrityksesi yhteistyökumppaneille tai asiakkaille.

Voit valita valikoimistamme käytännöllisiä Mikkeli-tuotteita keittiöön. Kattaukseen saa mielenkiintoista ilmettä, kun pöytään voi kattaa Mikkeli-aiheisen kattausalustan päälle höyryävän kuumat ruokapadat. Tai onpa ihanaa, kun voit olla lahjan saajan mielessä heti aamusta, hänen nauttiessa kupillisen aamukahvia tyylikkäästä Mikkeli-mukista.

Mikkeli-aiheisista tuotteista valikoimistamme löytyvät myös kortit, magneetit ja elintarvikkeet. Ihania viemisiä Mikkelistä ovat täällä valmistetut tuotteet, kuten opetustaulutuotteet, paikallisen puusepän valmistamat lyhdyt, koruntekijöiden taidokkaat korut sekä käsin tehdyt keraamiset tuotteet. Myös erilaiset elintarvikkeet, kuten maukkaat muikkusäilykkeet, hillot ja hyytelöt sekä myös Kenkäveron oman leipomon käsin pakkaamat tee se itse -leivät, -rieskat ja -kakut sekä suussa sulavat marengit ja rapsakat näkkärit ovat loistavia Mikkeli-viemisiä. Unohtamatta tietenkään suosittua Kenkäveron omaa ruisleipää!

Kekseliäät, yksilölliset Mikkeli-tuotteet ovat ihana tapa muistaa ystävää ja muistuttaa paikkakunnasta! Tule tutustumaan valikoimaan myymälässämme. Verkkokauppaan olemme koonneet saataville suosituimpia tuotteitamme. Jos haluaisit tilata myymälässä näkemäsi tuotteen, mutta sitä ei ole verkkokaupassa, soita Kenkäveron myymälään (puh. 0440 162 230), saat ohjeet tuotteen tilaamiseen.