Ebba Masalin -opetustaulutuotteet

Ebba Masalin -opetustaulutuotteet tuovat arkeesi ripauksen nostalgiaa kansakoulun ajoista. Monipuolinen valikoima opetustauluaiheisia sisustus- sekä arjen käyttötuotteita.

Tuotteet myymälä
Ebba Masalin opetustaulutuotteet Kenkäverosta.

Astu sisälle menneiden vuosikymmenien tunnelmaan kauniiden käyttöesineiden kautta! Ebba Masalin -opetustaulutuotteet tuovat arkeesi ripauksen nostalgiaa kansakoulun ajoista. Tuotesarjan valmistus sai alkunsa Kenkäverosta vuonna 2015 retroaiheisen kesänäyttelyn myötä, johon hankittiin vanhoja opetustauluja reksvisiitaksi. Kauniit mikkeliläisen Ebba Masalinin kuvittamat opetustaulut lumosivat heti ja toiminnanjohtaja, Anne Ossi, otti selvää tekijänoikeudellisista asioista, jonka jälkeen tuotanto aloitettiin pienesti kasvitauluaiheisilla postikorteilla. Kortit myytiin hetkessä loppuun, jonka jälkeen tuotevalikoima on kasvanut runsaalla määrällä erilaisia tuotteita. Valikoimista löytyy julisteet, pahvitetut taulut, keittiöpyyhkeet, kaitaliinat, leikkuulaudat, tarjottimet, tyynyliinat, pussilkanat, kassit ja vaatteet. Kenkäveron myymälästä löydät siis mahtavan valikoiman kansakouluajan opetustaulujen pohjalta tehtyjä tuotteita.

Tunnetun taiteilijan kuvittamat  käyttötuotteet kiinnostavat sekä nostalgiannälkäisiä että sisustuksen trendejä seuraavia. Selkeä värimaailma, taidokas kädenjälki ja tuotteiden käytännöllisyys puhuttelevat myös niitä, joille kasvitaulut eivät ole koulusta tuttuja. Kasviaihe toimii katseenvangitsijana esimerkiksi modernin kodin somistuksessa seinäjulisteena ja keittiössä kasvikuvioinen leikkuulauta toimii monikäyttöisenä kattaus- ja leikkuualustana sekä keittiön käytännöllisenä koristeena. Ebba Masalin -opetustaulutuotteet ovat myös mainio tapa muistaa ystävää!

Ebba Masalinin tuotteissa kotimaisuus ja Suomen luonto ovat vahvasti läsnä, ja voitkin aistia luonnon marjojen, kukkien ja puiden kukoistuksen opetustauluteemaisissa tuotteissa. Kestävyys on läpi tuotesarjan kantava teema, ja esimerkiksi kodin tekstiileissä on käytetty paljon luonnon materiaaleja. Kotimaisuus näkyy suoraan myös tuotannossa, sillä tuotannossa tehdään tiivistä yhteistyötä kotimaisten valmistajien kanssa. Mikkeliläinen Teroprint valmistaa tuotesarjan paperi- ja pahvituotteet, Suomen Viilupuu Oy Pieksämäeltä tekee leikkuulaudat ja tarjottimet, mikkeliläinen ompelija Anne Martikainen ompelee vaatteet ja osan kodin tekstiileistä. Tekstiilituotteiden painon ja osan ompelusta tekee Printscorpion Oy Pälkäneellä.

Suomalaisten alihankkijoiden työllistämisen ohella klassisen naistaiteilijan kädenjälki tekee hyvää myös globaalisti. Jokaisesta myydystä Ebba Masalin -postikortista tilitetään osuus Naisten Pankille, joka auttaa kehitysmaiden tyttöjä kouluttautumaan ja hankkimaan elantoa esimerkiksi käsityöläisyyden parissa.