Puulavesi-neulemallisto

Puula-neuleissa voit nähdä kauniin Puulaveden parasta antia. Ihastuttava neulemallisto Suomen kauniista järviluonnosta!

Puulan kirkkaat vedet ja muikut, uljaat kallioiset rannat, vehreät havumetsät ja lukuiset saaret.
Näitä kuvia, asioita ja mielen maisemia on haluttu tuoda mukaan Puulavesi-malliston neuleisiin. Villapaidan ja villahameen helmassa uivat muikut, paidan kaarrokkeessa taas rannan kalliot ja metsät heijastuvat kirkkaasta vedenpinnasta. Malliston ohjelehti tunnelmallisine kuvineen kertoo myös suomalaisesta talvikalastuskulttuurista.

”Puulaneuleet ovat jatkoa Kenkäveron tuottamalle Saimaa-neulemallistolle, joka on saanut hurjan suosion valtakunnallisestikin. Puulavesi-neulemallistoon kuuluu ohjelehti, jossa on mallineuleet ja ohjeet suomalaisen lampaan villasta sekä Olli-sekoitevillalangasta miehelle, naiselle sekä lapselle. Toki neulojat voivat neuloa Puulavesi neuleita haluamastaan langasta, mutta valmiita tarvikepaketteja löytyy näille kahdelle erilaiselle langalle. Värivaihtoehtoja on paljon.” kertoo Anne Ossi. Hän uskoo Puulavesi-neulemalliston kiinnostavan niin paikallisesti kuin myös valtakunnallisestikin neulojia. Suomi neuloo nyt.

Mallit on suunnitellut Reeta Vaha ja Kaisa Ronkanen Kenkäverosta ja neulemallisto on kuvattu Vaimosniemellä, Kangasniemellä.

Paitsi että mallisto tuo Puulan puikolle ja iloa käsityön harrastajille, haluaa Kenkävero vastuullisena toimijana lahjoittaa jokaisesta myydystä Puulavesi-neulemalliston ohjevihkosta 1 euron Pelastetaan Puula -hankkeelle, joka käyttää kerätyt lahjoitusvarat täysimääräisesti luonnonsuojelualueiden perustamiseen Puulaveden erämaa-alueille. pelastetaanpuula.fi   plups.fi

Neulemalliston ohjelehteä, valmiita tarvikepaketteja ja lankoja voi ostaa Kenkäverosta, lähialueen Taito Shopeista, www.taitoshop.fi-verkkokaupasta sekä Sinililasta Kangasniemeltä.

Mallistoon voit tutustua myös verkkokaupassamme, joka palvelee 24/7.

Lisätietoja: Anne Ossi
anne.ossi@kenkavero.fi, 0440 162 210

Tutustu neulemallistoon alla olevan linkin kautta, pääset talvisen Puulaveden tunnelmaan talvikalastuksen äärelle!
Video on kuvattu Vaimosniemellä, Kangasniemellä. Kuvaus ja kuvat: Kontrastia/ Pihla Liukkonen.

Tervetuloa käsityömatkalle talviselle Puulavedelle tämän videon kautta!