Paja tekemistä Joulupukin piilopirtillä

Kenkäveron TEKEMISPAJAT RYHMILLE

Tarjoamme tilauksesta ryhmille mukavaa tekemistä kädentaitojen parissa tunnelmallisessa Joulupukin piilopirtissä. 
Joulupukki puuhastelee myös mielellään käsitöiden parissa, koska se kuulemma saa hänet hyvälle tuulelle.
Joulupukin suosittelemat pajat sopivat niin naisille kuin miehillekin. 

Perinteisen mato-ongen tekeminen
Perinteisen lankatontun tekeminen
Yrttipeston tekeminen puutarhassa
Valohimmelin tekeminen
Karjalanpiirakoiden tekeminen
Kesäkukkasormus
Designpaja
 ( Pauliina Rundgren HandiCraft studiolla)

Yrttipeston valmistaminen

Tule valmistamaan yrttipestoa oman ryhmän kanssa. Se on helppoa ja mukavaa. Saat itse teksmäsi peston mukaan kotiisi.

Yrttipesto valmistuu kädenkäänteessä Suomen puhtaan luonnon terveellisistä kasveista. Yrttipesto tuo maukkaan ja terveellisen lisän arki- ja juhlaruokiin. Sen valmistaminen on helppoa ja hauskaa. Mikä on mukavampaa kuin tehdä yhdessä oman porukan kanssa. Kotia on mukava mennä itsetehdyn yrttipeston kanssa. Mikä parasta opit tekemään itse yrttipestoa. Peston ainesosia löytyy Kenkäveron upeasta puutarhasta. Pestossa voi käyttää vlliyrttejä ja Kenkäveron puutarhassa kasvavia vijeltyjä kasveja.

Yrttipeston ainesosat kerätään yhdessä Kenkäveron puutarhasta. Joulupukin apulainen neuvoo mitä villiyrttejä ja kasveja voi käyttää. Poiminnan jälkeen kokoonnutaan tekemispajaan valmistamaan yrttisaalista pestoaa. Ryhmille on katettu valmiiksi morttelit ja yrttipestoon tarvttavat aineet joulupukin tekemispajaan. Sitten pilkotaan, murskataan ja maustetaan. Jokaiselle on varattu oma purkki valmistamaansa yrttipestoa vatren. Pesto purkitetaan ja sen saa viedä kotiin.

Voit tilata yrttipestopajan ryhmällesi. Ryhmään kannattaa kutsua vähintään 10 henkilöä.
Hinta 15€ / henkilö
Ryhmän koko 10 henkilöä tai minimiveloitus 150 €

Tilaa tästä
Haluatko lisätietoa asiasta? Voit kysyä myyntipalvelustamme 0440 162 270 tai lähettää tiedustelun sähkpostiin myyntipavelu@kenkavero.fi

Perinteisen mato-ongen
tekeminen

Joulupukki tekee itse onkensa. Sillä tärppää kuulemma parhaiten. Kenkäverossa vierailevat ryhmät voivat myös tehdä mato-ongen, kohon materiaalina on perinteinen tuohi.
Tekemispajassa on valmiina ongen vapoja, jota voi lainata ja käydä Kenkäveron rannassa kokeilemassa, että nappaako Saimaalla. Ongen tekemiseen kannattaa varata aikaa 1 tunti.
Vieraat saavat ongen mukaansa ilman vapaa. Hinta 20€ / henkilö

Tilaa tästä

Lankatontun tekeminen

Joulupukki rakastaa perinteisiä lankatonttuja. Hän tekee niitä ympäri vuoden. Lankatonttu tehdään paikallisen Hiirolan villakehräämön suomenlampaan villasta.
Aikaa tontun tekemiseen kannattaa varata 1,5 tuntia. Hinta 15€ /henkilö

Tilaa tästä

Valohimmelin tekeminen

Valohimmeliin on valmiiksi mitoitettu ja ohjeistettu tarvikepaketti. Valohimmeliin tulevat valosarjat on myös tilattu mittatilaustyönä, joten sopivat pituudeltaan ja valojen tiheydeltään hyvin mallin.
Himmelin korkeus 40 cm ja 2- osanen 80 cm. Himmeliä voi koristella kristalleilla. Valohimmelin voi laittaa pihalle tai parvekkeelle tai sisälle. Kesto n. 1,5 - 2 tuntia. Hinta 10€ + tarvikepaketti  59€/ valohimmeli 2- osanen 75€

Tilaa tästä

Karjalanpiirakan tekeminen

Leipurimme ohjauksella opetellaan tekemään karjalanpiirakoita hänen valmiiksi tekemästään taikinasta ja riisipuurosta. Kaulitaan, rypytetään, paistetaan ja lopuksi maistetaan. 
Hinta 20€ / henkilö. (minimi 10 henkilöä)
Ryhmän koko 10 henkilöä tai minimiveloitus 200€

Tilaa tästä