Paja tekemistä Joulupukin piilopirtillä

Kenkäveron TEKEMISPAJAT RYHMILLE

Tarjoamme tilauksesta ryhmille mukavaa tekemistä kädentaitojen parissa tunnelmallisessa Joulupukin piilopirtissä. 
Joulupukki puuhastelee myös mielellään käsitöiden parissa, koska se kuulemma saa hänet hyvälle tuulelle.
Joulupukin suosittelemat pajat sopivat niin naisille kuin miehillekin. 

Perinteisen mato-ongen tekeminen
Perinteisen lankatontun tekeminen
Yrttipeston tekeminen puutarhassa
Valohimmelin tekeminen
Karjalanpiirakoiden tekeminen
Designpaja
 ( Pauliina Rundgren HandiCraft studiolla)

Perinteisen mato-ongen
tekeminen

Joulupukki tekee itse onkensa. Sillä tärppää kuulemma parhaiten. Kenkäverossa vierailevat ryhmät voivat myös tehdä mato-ongen, kohon materiaalina on perinteinen tuohi.
Tekemispajassa on valmiina ongen vapoja, jota voi lainata ja käydä Kenkäveron rannassa kokeilemassa, että nappaako Saimaalla. Ongen tekemiseen kannattaa varata aikaa 1 tunti.
Vieraat saavat ongen mukaansa ilman vapaa. Hinta 20€ / henkilö

Lankatontun tekeminen

Joulupukki rakastaa perinteisiä lankatonttuja. Hän tekee niitä ympäri vuoden. Lankatonttu tehdään paikallisen Hiirolan villakehräämön suomenlampaan villasta.
Aikaa tontun tekemiseen kannattaa varata 1,5 tuntia. Hinta 15€ /henkilö

Valohimmelin tekeminen

Valohimmeliin on valmiiksi mitoitettu ja ohjeistettu tarvikepaketti. Valohimmeliin tulevat valosarjat on myös tilattu mittatilaustyönä, joten sopivat pituudeltaan ja valojen tiheydeltään hyvin mallin.
Himmelin korkeus 40 cm ja 2- osanen 80 cm. Himmeliä voi koristella kristalleilla. Valohimmelin voi laittaa pihalle tai parvekkeelle tai sisälle. Kesto n. 1,5 - 2 tuntia. Hinta 10€ + tarvikepaketti  59€/ valohimmeli 2- osanen 75€

Yrttipeston valmistaminen

Joulupukin ehdoton suosikki kesällä on hänen oma yrttipesto, johon hän kerää kasvatettuja ja villiyrttejä Kenkäveron puutarhasta. Joulupukki suosittelee pestoa myös ryhmävieraille.
Apulainen kertoo, että mitä yrttejä voi poimia. Poiminnan jälkeen kokoonnutaan tekemispajaan valmistamaan yrttisaalista pestoa a jokainen osallistuja saa oman pestonsa purkkiin mukaan.
Hinta 15€ / henkilö

Karjalanpiirakan tekeminen

Leipurimme ohjauksella opetellaan tekemään karjalanpiirakoita hänen valmiiksi tekemästään taikinasta ja riisipuurosta. Kaulitaan, rypytetään, paistetaan ja lopuksi maistetaan. 
Hinta 20€ / henkilö. (minimi 10 henkilöä)

Designpaja ja verstaskierros

Kenkäveron navetan vintillä on Pauliina Rundgren HandiCraftsin designkäsityötuotteiden verstasmyymälä. Siellä voit seurata tuotteiden valmistusta tuhansia vuosia vanhalla emalointitekniikalla sekä tehdä yksilöllisiä ostoksia. Kysy verstaskierrosta ja designpajaa ryhmällesi!

WWW.PRHANDICRAFTS.FI