Tutustu Kenkäveroon opastetulla kierroksella

Mitä on pappilan suuressa salissa vuosien varrella tapahtunut? Seinät sen tietää, muttei kerro... Opastuskierroksella me kerromme sinulle mitä tiedämme.

Mitä Suomen suurimman puupappilan historian vaiheisiin on kuulunut? Montako kirkkoherraa on ruustiinoineen taloa asuttanut? Mitä pappilan miljöö pitää sisällään tai mitä kaikkea ihanaa Pappilan puutarhassa kasvaa?  Kenkäveron opastuskierroksella saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Voit valita opastuksista lyhyemmän ja tiiviimmän Kenkäveron kimaran, jonka aikana kuulet Kenkäveron tarinan pähkinänkuoressaan tai varata hieman enemmän aikaa ja lähteä tarkemmalle opastuskierrokselle. Kesäkaudella opastuksen voi valita myös puutarhapainotuksella, jolloin tutustumme tarkemmin Kenkäveron puutarhaan ja sen antimiin.

Kenkäveron kimara

Kenkäveron tarina viimeisen 150 vuoden ajalta tiivistettynä noin 15 minuuttiin.
Hinta 4 € /henkilö (minimiveloitus 20 €)

Opastuskierros

Sukella Kenkäveron historian pyörteisiin 45 minuutiksi ja kuule alueen historiasta tarkemmin. Tutustutaan Kenkäveron historiaan, miljööseen ja toimintaan ennen ja nykyisin. Ennakkovaraus viikko ennen opastusta.
Hinta 8 € /henkilö ( minimiveloitus 50 €)

Puutarhan opastus 

Kenkäveron opastuskierros puutarhapainotuksella. 45 minuutin kierroksella kuulet alueen historiasta ja tutustut Kenkäveron puutarhaan. Kenkävero on tunnettu etenkin hurmaavista pioneistaan, mutta kukkaloistoa riittää koko kasvukaudeksi. Ennakkovaraus viikko ennen opastusta.

Hinta 8 € / henkilö (minimiveloitus 50 €)

Suomen suuri puupappila kutsuu sinut vieraakseen!

Tutustu Kenkäveroon opastetulla kierroksella

Saatavilla Varaa ryhmälle

Hinta alk. 4 €/henkilö

Myyntipalvelu 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi