Tutustu Kenkäveroon opastetulla kierroksella

Mitä on pappilan suuressa salissa vuosien varrella tapahtunut? Seinät sen tietää, muttei kerro... Opastuskierroksella me kerromme sinulle mitä tiedämme.

Kokouspalvelu
Kenkäveron opastuskierrokset.

Elämää Kenkäverossa

Mitä Suomen suurimman puupappilan historian vaiheisiin on kuulunut? Montako kirkkoherraa on ruustiinoineen taloa asuttanut? Mitä pappilan miljöö pitää sisällään tai mitä kaikkea ihanaa Pappilan puutarhassa kasvaa?  Kenkäveron opastuskierroksella saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Voit valita opastuksista lyhyemmän ja tiiviimmän Kenkäveron kimaran, jonka aikana kuulet Kenkäveron tarinan pähkinänkuoressaan, tai varata hieman enemmän aikaa ja lähteä tarkemmalle opastuskierrokselle. Kesäkaudella opastuksen voi valita myös puutarhapainotuksella, jolloin tutustumme tarkemmin Kenkäveron puutarhaan ja sen antimiin.

Opastukset


Kenkäveron kimara 2 € / vieras (minimiveloitus 20 €)

Kenkäveron tarina viimeisen 150 vuoden ajalta tiivistettynä noin 15 minuuttiin.

Opastuskierros 5 € / vieras ( minimiveloitus 50 €)

Sukella historian pyörteisiin 45 minuutiksi ja kuule alueen historiasta tarkemmin. Tutustu päärakennuksen hurmaaviin saleihin ja kammareihin sekä laajemmin koko Kenkäveron miljööseen ja toimintaan. Ennakkovaraus 2 arkipäivää ennen opastusta.

Puutarhan opastus 5 € / vieras ( minimiveloitus 50 €)

Kenkäveron opastuskierros puutarhapainotuksella. 45 minuutin kierroksella kuulet alueen historiasta ja tutustut Kenkäveron puutarhaan. Kenkävero on tunnettu etenkin hurmaavista pioneistaan, mutta kukkaloistoa riittää koko kasvukaudeksi. Ennakkovaraus 2 arkipäivää ennen opastusta.

Tee varaus!

Tai soita 0440 162 270 tai laita viesti
myyntipalvelu@kenkavero.fi


Suomen suuri puupappila kutsuu sinut vieraakseen!