Kenkäveron käsityömarkkinat 4.-5.7.2024

Perinteiset käsityömarkkinat tulevat taas! Kenkäveron miljöö kutsuu markkinahumuun to 4.7.-pe 5.7.2024 klo 10-18

Tuotteita ja tunnelmaa

Kenkäveron käsityömarkkinoilla voit nauttia ainutlaatuisesta markkinatunnelmasta kauniissa miljöössä, seurata työnäytöksiä, tutustua käsityöyrittäjien ja harrastajien tekemiin tuotteisiin, tehdä ostoksia ja tavata tuttuja. Kenkäveron käsityömarkkinoilla on mistä valita, sillä paikalla on myyjiä niin lähialueelta kuin pidemmästäkin matkasta. Myynnissä on mm. koruja, asusteita, vaatteita, käyttötekstiilejä, keramiikkaa, puisia tuotteita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tavaroita ja kaikkea muuta ihanaa. Kenkäveron ravintolassa ja kahvilassa on mukava hengähtää hetki herkuista nauttien, jotta kaikkeen tarjolla olevaan jaksaa kunnolla tutustua!

Kesällä 2024 Käsityömarkkinoilla on luvassa huippuluokan musiikkia! Mikkelin Musiikkijuhlien Ville Viitakoski ja Lauri Ronimus viihdyttävät Kenkäveron käsityömarkkinoiden kävijöitä kahden trumpetin voimin.
Esitykset markkinapäivinä:
- to 4.7.2024 klo 11 ja klo 15
- pe 5.7.2024 klo 11 ja klo 13

Jo perinteiseksi muodostuneet Kenkäveron käsityömarkkinat on järjestetty jo parikymmentä kertaa ja iloista markkinakansaa saapuu runsain mitoin kauempaakin. Markkinamyyjistä suurin osa varaa paikan seuraavaksi vuodeksi. ”Kenkäveron käsityömarkkinoille on mukava tulla, täällä on niin hyvä fiilis”. Aina mukaan mahtuu myös uusia markkinamyyjiä ja myyntiin tulee mitä ihanampia tuotteita.

Tervetuloa Kenkäveron käsityömarkkinoille!

Varaa paikkasi Käsityömarkkinoille
Ovatpa sinun tai yrityksesi tuotteena ihanat kotimaiset käsityöt, erilaiset käsityömateriaalit, mukavat lahjatavarat tai maistuvat herkut, olet lämpimästi tervetullut myymään tuotteitasi käsityömarkkinoille. Näytteilleasettajaksi voi tulla niin yritys kuin yksityinen henkilö.

Hinnat:
- Myyntipaikka Kenkäveron pihamaalla 2 päiväksi 50 € (sis. alv 24%)
- Mahdollisuus varata osastolle sähköt 5 € lisähintaa.

Lisätietoa tapahtumasta:
Erja Mellblom
0440 162 228 tai erja.mellblom@taitoitasuomi.fi