Syntymäpäivät, häät, ristiäiset, yritystilaisuus... juhlat Kenkäverossa on lahja myös juhlaväelle

Vieraiden kestitys on jo ikivanhoista ajoista ollut vaatimattomissakin oloissa runsasta. Pappiloita on verrattu vanhoina aikoina majataloon, jonne poikkesi vieraita tuon tuostakin. Kestityksestä tuli lähes jokapäiväistä ja arkistakin elämää sävytti juhlan tuntu. Nyt on sinun aikasi juhlia!

Kaunis pappilamiljöö, huolella restauroidun päärakennuksen sali ja tunnelmalliset kammarit luovat mitä parhaimmat puitteet juhlallesi, olipa kyseessä sitten perhe- tai yritysjuhla. Saimaa taustalla, puutarhan vehreys tai lumenvalkoinen huurre maalaavat ihanan muistomaiseman juhlasi kankaalle.

Tilamme soveltuvat monen kokoisten juhlien järjestämiseen. Pienen perhejuhlan voit järjestää vaikkapa entisessä piispan huoneessa. Pappilan sali on suurin yhtenäinen tila ja sinne mahtuu 40-50 henkeä.  Asiakaspaikkoja koko pappilaravintolassa on 170. Lisäksi viihtyisät terassitilat luovat tunnelmaa ja sinne saa tarvittaessa sään salliessa lisäpaikkoja.

Pappilan rannassa oleva rantapaviljonki on myös viihtyisä, noin 30 hengelle sopiva juhlatila aivan Saimaan rannalla.

Juhlapöytäsi herkut valmistetaan lähialueen raaka-aineita kunnioittaen, kotimaista lihaa käyttäen, oman puutarhan antimia hyödyntäen ja toiveitasi kuunnellen. Tuoreet leivät ja muut leivonnaiset leivotaan pappilan omassa leipomossa, leivintuvassa.

Tutustu erilaisiin juhla- ja tilaisuustuotteisiimme

Myyntipalvelumme auttaa aina oman oloisten juhlien järjetämisessä. Ota yhteyttä ja järjestetään toiveittenne mukaiset juhlat.

Soita myyntipalveluumme 0440 162 270 tai laita sähköpostia myyntipalvelu@kenkavero.fi

Pyydä tarjous kokoukselle tai juhlallesi!