Anna vieraillesi lupa nauttia työn ohessa!

Onpa kyseessä kokous, koulutus, tyky- tai virkistyspäivä tai yritysjuhla, anna vieraillesi aineeton lahja pitämällä tilaisuutesi Kenkäverossa.

Historiaa henkivät seinät ja kristallilkruunujen loiste saavat ideat sinkoamaan suorastaan uuteen ulottuvuuteen. Virkistä mieli ja ammenna motivaatiota kokoustilojen pienistä ykstyiskohdista ja nauti valmiin pöydän ääressä alueen parhaista raaka-aineista valmistetuista herkuista. Viiihtyisät kokoustilat ja herkulliset tarjoilut muodostavat ytimen, mutta voit myös elävöittää tilaisuuttasi; lyhyt talonesittely, yhdessä tekeminen joulupukin piilopirtillä, kävelykierros puutarhassa tai vaikkapa shoppailukierros ovat kivoja välipaloja.

Sijaintimme 5-tien varrella aivan Mikkelin kaupungin kohdalla on mitä mainioin kutsua väkeä tilaisuuteen. Voitte keskittyä oleelliseen, auto voi huoletta olla parkkipaikalla ilman rajoituksia. Olemme täällä sinua ja vieraitasi varten.

Lounas ja muut tarjoilut ovat iso osa elämystä

Pappilan lounas

19.06.2020 - 01.12.2020

Tee arjesta juhlaa ja tule lounaalle tunnelmalliseen pappilaan lähiruokaherkkujen äärelle.

Syysloman ohittamaton käyntikohde

07.10.2020 - 02.11.2020

Etsitkö kivoja käyntikohteita syksyn kotimaan matkalle? Tule ihmeessä käymään myös Kenkäverossa. Meillä voit nauttia kauniin, syksyisen pappilamiljöön tunnelmasta, herkutella ravintolassa ja kahvilassa sekä shoppailla. Ja vaikkapa vaan olla ja ihastella.