Anna vieraillesi lupa nauttia työn ohessa!

Onpa kyseessä kokous, koulutus, tyky- tai virkistyspäivä tai yritysjuhla, anna vieraillesi aineeton lahja pitämällä tilaisuutesi Kenkäverossa.

Historiaa henkivät seinät ja kristallilkruunujen loiste saavat ideat sinkoamaan suorastaan uuteen ulottuvuuteen. Virkistä mieli ja ammenna motivaatiota kokoustilojen pienistä ykstyiskohdista ja nauti valmiin pöydän ääressä alueen parhaista raaka-aineista valmistetuista herkuista. Viiihtyisät kokoustilat ja herkulliset tarjoilut muodostavat ytimen, mutta voit myös elävöittää tilaisuuttasi; lyhyt talonesittely, yhdessä tekeminen joulupukin piilopirtillä, kävelykierros puutarhassa tai vaikkapa shoppailukierros ovat kivoja välipaloja.

Sijaintimme 5-tien varrella aivan Mikkelin kaupungin kohdalla on mitä mainioin kutsua väkeä tilaisuuteen. Voitte keskittyä oleelliseen, auto voi huoletta olla parkkipaikalla ilman rajoituksia. Olemme täällä sinua ja vieraitasi varten.

Lounas ja muut tarjoilut ovat iso osa elämystä

Joulun aika

02.11.2019 - 06.01.2020

Tunnelmaa tulvillaan olevan jouluinen pappilamiljöö takaa jokaiselle kävijälleen joulumielen. Kenkäveron tuhannet jouluvalot, joulun tuoksut ja maut sekä visuaaliset elämykset ovat jo käsite.

Joulun herkkupöytä

28.11.2019 - 23.12.2019

Kinkulle sinappihuntu ja graavikalaan sopiva suola, on aika nauttia

Kenkäveron Yötapahtuma 5.12. klo 14-24

05.12.2019 - 06.12.2019

Tämä on yö, jolloin voit virittäytyä joulutunnelmaan, nauttia tunnelmallisesta Kenkäveron pihapiiristä, tehdä ihania jouluostoksia käsityöläistorilla ja myymälöissä sekä maistella jouluherkkuja.