Ympäristötyö palkittiin Green Key -sertifikaatilla

Matkailuala Suomessa panostaa vahvasti vastuullisuuteen ja tuo sen asiakkailleen näkyväksi.

Pappilaravintola Kenkävero Kesäaika

Green Key -sertifioidun kohteen tulee täyttää kaikki Green Key -ympäristökriteerien pakolliset kohdat sekä raportoida hakemuksessaan ympäristötyöstään. Ohjelmaan kuuluu paikan päällä tehtävät auditoinnit, jotka tehdään alussa vuosittain ja sen jälkeen kolmen vuoden välein. Merkin myöntää hakemuksen ja auditointiraportin perusteella ympäristönsuojelun, matkailu- ja majoitusalan sekä yritysvastuun asiantuntijoista koostuva Green Key -tuomaristo.

- Kenkävero on esimerkki yrityksestä, jossa ympäristö- ja vastuullisuusasiat ovat aina olleet tekemisen ytimessä. Nyt saatava Green Key -sertifikaatti tuo tämän tekemisen yhä näkyvämmin esille, toteaa Green key -yhteyspäällikkö Hanna Liappis.

Global Compactkin pääsihteeri Lenita Toivakka luovutti Green Key –sertifikaatin Kenkäverolle perjantaina 13.3.2020.

Mikkelin alueella Green Key -kohteita on ennestään yksi majoitusyritys, mutta Kenkävero on alueen ensimmäinen sertifioitu käyntikohde.  Suomessa Green Key -ympäristösertifioituja matkailutoimijoita on nyt jo yli 100. Maailmanlaajuisesti Green Key toimii 60 eri maassa ja sertifikaatin on saanut yli 3 200 kohdetta.

Lue myös: https://www.kenkavero.fi/tuote/vastuullisuus-ja-kiertotalous-on-ollut-aina-pappilan-tapa-toimia