Tule kesätöihin tunnelmalliseen Kenkäveroon

Haluaisitko sinä olla mukana omalla työpanoksellasi hurmaamassa ensi kesänä Kenkäveron kävijöitä?

Kenkävero

Haemme Kenkäveron ripeään ja ketterään porukkaan

kesätyöntekijöitä

Upea, ainutlaatuinen Kenkäveron pappilamiljöö Mikkelissä on ohittamaton käyntikohde 5-tien varrella, aivan Saimaan rannalla. Pioneistaan tunnettu puutarhan kukkaloiste, uniikit yksityiskohdat sisustuksessa, pihapiirin lampaat ja kanat, kauniin ravintolan lähiruokaherkut, kahvilan käsin leivotut leivonnaiset, lumoavat myymälät ja tunnelma muodostavat kokonaisuuden, jonka jokainen haluaa kokea. Kenkävero on yksi maakunnan tunnetuimpia käyntikohteitä Etelä-Savossa.

Haluaisitko sinä kuulua joukkoomme? Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Meillä Kenkäverossa hurmaava asiakaspalvelu, yksilölliset tuotteet ja palvelut, visuaalisuus ja huolella hoidettu ympäristö ovat kunnia-asioita, joita myös asiakkaat arvostavat. Kesäsesongissa myös kesätyöntekijöiden työpanoksella on merkittävä rooli asiakkaiden viihtyvyydessä.

Haemme kesän 2021 sesonkiin kokkeja, tarjoilijoita, apulaisia ravintolaan sekä myyjää leipomon myymälään.

Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi 31.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anne.ossi@kenkavero.fi

Lisätietoja antavat:
Keittiömestari Jari Kantanen, puh. 0440 162 243
Toiminnanjohtaja Anne Ossi, puh. 0440 162 210