Tule kesätöihin Kenkäveroon

Tule kesätöihin Kenkäveroon!

Me Kenkäverossa odotamme jälleen innolla kesää. Hurmaavan kaunis miljöö, asiakkaiden vilinä ja vilske, henkilökunnan työn touhu, sitä on meidän kesäsesonki. Haluaisitko sinäkin tulla joukkoomme?

Tarjoamme ainutlaatuisen työkokemuksen yhdessä Saimaan alueen tunnetuimmassa matkailukohteessa. Kenkäverolle on myönnetty Green Key ja Visit Finlandin STF -vastuullisuussertifikaatit. Vastuullisuus on meille tärkeä arvo koko toiminnassa, myös työnantajana.

Kesäsesongissamme työskentelee noin 20 vakituista työntekijää sekä lähes saman verran kesätyöntekijöitä, joista useimmat viihtyvät meillä useamman kesän.

Ensi kesäksi 2023 etsimme joukkoomme tarjoilijoita sekä aputyöntekijöitä ravintolaan.

Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian sähköpostilla anne.ossi@kenkavero.fi tai soita puh. 0440 162 210/Anne Ossi. Kerro hakemuksessa ikäsi, koulutuksesi, aiempi työkokemus, harrastukset sekä ajanjakso, jolloin voisit olla kesätöissä.

Rekrytoimme kesätyöntekijöitä koko alkuvuoden aina kesään saakka, riippuen siitä, että kuinka nopeasti kesätyöpaikat täyttyvät. Ensimmäisen rekrytointikierroksen haluaika on 28.2.2023 saakka ja valitsemme ensimmäisiä uusia kesätyöntekijöitä maaliskuun alussa. 
Kesällä 2023 meillä on useita jo aiempinakin kesinä työskennelleitä kesätyöntekijöitä.

Toivottavasti tapaamme!