Taito Shop -verkkokauppa

Taito Shop -verkkokaupasta ostat helposti laadukasta suomalaista kädentaidon osaamista itselle tai lahjaksi. Taitoshop.fi-verkkokauppaan on koottu Taito Shop -myymäläketjun suosituimmat tuotteet, myös Kenkäveron omat tuotteet. Verkkokauppa palvelee sinua kellon ympäri!

Myymälät
Taito Shop verkkokauppa.

Shoppailua kellon ympäri

Rajoittamatonta ostosaikaa tarjolla! Kellonaikaan, viikonpäivään tai vuodenaikaan katsomatta taitoshop.fi-verkkokaupan ovet ovat aina sinulle avoinna. Taito Shop on suurin suomalaisen käsityön markkinointiketju, joka tarjoaa lähellä tehtyjä, persoonallisia ja aikaa kestäviä tuotteita. Verkkokauppaan on koottu myymäläketjun suosituimmat tuotteet. Kenkävero on osa tätä taitojärjestöä, jonka taitoyhdistyksiin kuuluu 20 Taito Shop -myymälää eri puolilla Suomea. 

Käsityön helmet löydät myös verkkokaupasta

Taito Shop -verkkokaupan tuotevalikoima koostuu käsityön helmistä, kodin sisustustuotteista, yksilöllisistä vaatteista ja asusteista, paikkakuntatuotteista, inspiroivista käsityömateriaaleista sekä tuliaisiksi sopivista herkuista. Tuotteet ovat oivaltavia, hauskoja ja ajanhenkisiä esineitä arkeen ja juhlaan. Kenkäveron omat tuotteet löydät myös verkkokaupasta. Kestävästi Suomessa tuotetut tuotteet antavat sinulle mielihyvää ja visuaalisia elämyksiä. Näitä tuotteita on ilo antaa lahjaksi!

Jos lahjan valitseminen Kenkäveron myymälästä tai verkkokaupasta tuottaa vaikeuksia, on lahjakortti mitä mainioin ratkaisu! Tällöin lahjan saaja saa itse päättää, mitä haluaa lahjaksi. Osta lahjakortti netistä joko Kenkäveron myymälään (postitetaan puolestasi lahjan saajalle niin halutessasi) tai taitoshop.fi-verkkokauppaan.

Shoppaile myymälästä tai verkkokaupasta, nämä tuotteet ovat ihania itselle – lumoavia lahjaksi.

Onni elää käsityössä!

Tutustu Taito Shop -verkkokauppaan