Saimaalla on nyt hurmos päällä

Kenkävero - vahvasti mukana Saimaan alueen verkostoissa.

Kenkävero Kesäaika
Saimaalla on nyt hurmos päällä. Kenkävero on vahvasti mukana Saimaan alueen verkostoissa.

Upea Saimaan seutu on ollut tänä keväänä esillä enemmän kuin vuosikymmeniin. Alueen ainutlaatuisuus sai kansainvälistäkin tunnustusta, kun Saimaa Geoparkille myönnettiin Unescon Global Geopark -status. Me Kenkäverossa iloitsemme, että saamme olla partrerina tässä hienossa verkostossa.

Saimaan rannoille ihanaa virkeyttä on tuonut myös yhteinen Euroopan kulttuuripääkaupunkihanke, Saimaa-ilmiö, joka on tempaissut mukaansa koko Saimaan alueen toimijat. Tällaisessa yhteistyössä olemme ylpeydellä mukana!

Saimaa-hurmos on vallannut myös Kenkäveron väen. Julkaisimme keväällä paikallisuutta korostavan Saimaa-neulemalliston, jonka lanka tuotetaan lähellä ja ideat kumpuavat Saimaan luonnosta ja maisemista.

Kenkäveron myymälän uutuutena on myös D.O.Saimaa shop, jossa on tarjolla erilaisia alkuperäismerkin saaneita Saimaan herkkuja. Helppo mutta tyylikäs makumatka Saimaalta tuliaiseksi tai omaan nautiskeluun.

Me Kenkäveron väki haluamme tarjota sinulle tunnelmallisen irtioton arjesta niin arkena kuin sunnuntaina. Tunteen, että Suomessakin osataan ja täälläkin on lupa ihan vaan nautiskella ja katsella kaunista. Ei tarvitse lähteä Saimaata pitemmälle kalaan!

Toivottavasti pystymme kuitenkin jättämään sinut sen verran nälkäiseksi, että sinulla ja seurueellasi on palava halu tulla meille yhä uudelleen. Aina uusia tuulia Saimaalta ja Mikkelin seudulta kokemaan.

Anne Ossi
toiminnanjohtaja
Kenkävero

Arvostelut (0)

Jätä arvostelu