Roosa nauha 2021 -neulemallisto

Roosa nauha 2021 -neulemallistossa 25 ihanaa mallia kotimaisilta suunnittelijoilta!

Myymälät Tuotteet myymälä

Roosa nauha 2021-neulelehdessä on 25 ihanaa mallia kotimaisilta suunnittelijoilta ❤️. Yhtenä suunnittelijana Kenkäveron puutarhurina, tuottajana ja visualistina työskentelevä Reeta Vaha❣

Reetan puikoilla on useimmiten kaarrokeneuleita, joko työhön liittyviä tai omaan käyttöön tulevia. Roosa nauha -neulekuvastoon 2021 Reeta suunnitteli Sydämellä-villahousut ja säärystimet.

Pienestä tytöstä lähtien neulonut Reeta hurahti kaarrokeneuleisiin noin 15 vuotta sitten ensimmäisellä Islannin matkallaan. Sen jälkeen päällä onkin ollut varsin usein jokin neule, melkeinpä kesät talvet. ”Villa on mitä parhain materiaali käyttövaatteissa. Hengittävä, lämmin ja mukava päällä. Olen paljon ulkona, niin työssä puutarhahommissa kuin vapaa-ajalla hevostallilla, mökillä tai metsäretkillä, joten suojaa vaihteleviin keleihin tarvitaan. Ja koska ihania lankoja, ideoita, malleja ja värejä vaan on niin paljon, aina on tilaa vielä yhdelle neuleelle”.

”Roosa nauha -neuleiden suunnittelu oli äärettömän mielenkiintoinen projekti. Villahousuja en koskaan aiemmin ollutkaan suunnitellut, joten näitä neuloessa tuli kokeiltua ja purettua paljon”, kertoo Reeta. ”Halusin yhdistää malliin kirjoneuletta ja iloisia värejä, ja samalla neuloa sellaiset vaatteet, jotka päällä voisin itsekin lähteä ihmisten ilmoille. Villahousut kun voivat olla paljon muutakin, kuin ulkoiluhousujen alle piilotettua lämmikettä”. Villahousujen valmistuttua kokonaisuus ihan vaatimalla vaati samaan sarjaan kuuluvia säärystimiä kaverikseen, nilkkoja lämmittämään ja vaikkapa trikoiden päälle puettavaksi.

Suunnitteluprojekti osui ajallisesti etätyösuositusten keskelle, ja malli syntyikin oman kodin rauhassa kevättalvella kynttilöitä poltellen. ”Roosa nauha-kampanjaan suunnitellessa ajatukset lähtivät väkisinkin liikkumaan omien läheisten suuntaan, kaikkien heidän joita rintasyöpä on läheisesti koskettanut. Näiden neuleiden sydämet onkin suunnattu kaikille omille rakkailleni, niin ajatuksissa kuin muistoissa”.

Roosa nauha -ohjelehti, -langat ja Sydämellä villahousut ja säärystimet -tarvikepaketit ostettavissa myymälästämme tai Taito Shopin verkkokaupasta. Facebookin Roosa nauha -villasukka -sivustolla yleisö voi käydä lataamassa kuvia neulomistaan sukista tai vaikkapa kertoa kokemuksiaan kampanjasta.