Pukeudu suomalaiseen

Ihanan persoonallisia vaatteita ja asusteita vaatekaappiisi löydät monipuolisesta suomalaisen vaatedesignin valikoimastamme!

Tuotteet myymälä
Suomalaista vaatedesignia Kenkäverosta.

Persoonallinen, kestävä ja kotimainen pukeutuminen on aina tyylikästä!

Pukeutuminen on persoonallista itseilmaisua ja arjen pieniä iloja. Löydät valikoimistamme vaatekaapin kulmakiviä, jotka kestävät aikaa seuraavien trendien ylitse. Pukeutumisen tuotteemme ovat lähellä suomalaista arkea, joten vaatteiden ja asusteiden yhdistelyssä mielikuvitus on rajana. Etsitpä huoletonta arkipukeutumisen piristäjää tai laadukasta asustetta tärkeisiin menoihin, tärkein tyylimittari on oma fiilis! Vaatteiden ja asusteiden selkeät siluetit, mieleenpainuvat printit ja maanläheinen värimaailma pukeekin tilaisuudesta toiseen. Pukeutumisen tuotteista löydät iättömiä, aikaa ja kulutusta kestäviä vaatteita ja asusteita.

Kenkäveron myymälän valikoimissa on vaatteita ja asusteita monilta suomalaisilta valmistajilta. Löydä valikoimista rohkeita tai hillitympiä printttejä, ne toimivat tyylin piristäjinä, jota voi yhdistellä helposti joko yksiväriseen kokonaisuuteen tai eri sävyjen pariksi. Persoonallisuus ja oman tyylin seuraaminen ovat valttia! Lisäksi myymälästä löydät myös Ebba Masalinin maalauksista inspiroituvat vaatteet, joita on helppo yhdistää moneen asukokonaisuuteen. 

Pukeutuminen on persoonallista itseilmaisua ja arjen pieniä iloja, ja löydätkin valikoimistamme vaatekaapin kulmakiviä, jotka kestävät aikaa seuraavien trendien ylitse.