Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio

Kenkäveron navetan vintillä sijaitsevassa Pauliina Rundgren HandiCraftsin rennon tyylikkäässä Shop & Studiossa voit tehdä yksilöllisiä ostoksia, tutustua tuotteiden syntytarinoihin ja seurata niiden valmistusta.

Myymälät
Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop ja Studio Kenkäverossa.

Oivaltavat piensisustustuotteet ja upeat korut

Kenkäveron navetan vintillä sijaitsevassa Pauliina Rundgren HandiCraftsin rennon tyylikkäässä Shop & Studiossa voit tehdä yksilöllisiä ostoksia, tutustua tuotteiden syntytarinoihin ja seurata niiden valmistusta. Valikoimista löydät trendikkäät korut ja tyylikkäät piensisustustuotteet sekä lahjaideat ja arvostetut viemiset eri tarpeisiin. Täältä löydät myös laajan ja herkullisen irtoteevalikoiman.

Paikallista laadukasta osaamista

Pauliina Rundgren HandiCrafts on mikkeliläinen designkäsityöyritys, jonka laadukkaiden designtuotteiden inspiraationa toimii puhdas suomalainen luonto. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti kotimaassa, huolellisena käsityönä, raikkaalla ja ajankohtaisella muotoilulla. Yrityksen erikoisosaaminen on suunnittelun lisäksi tuhansia vuosia vanhassa emalointitekniikassa. Tuotemerkin tuotteissa emali voi olla pääosassa tai pienenä viimeisteltynä yksityiskohtana. Koko tuotannolle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit sekä uutuutena D.O.Saimaa -alkuperämerkki, joka on tae paikallisesta osaamisesta, korkeasta laadusta ja ympäristövastuullisuudesta.

Designpajat

Pauliina Rundgren HandiCraftsin studiolla järjestetään myös designpajoja ryhmille. Designpajat ovat olleet suosittuja mm. osana työpaikan virkistyspäivää, pikkujouluja, polttareita ja vaikka pikkulasten synttärijuhla. Pajassa toteutat omaa designiasi ohjatusti ja saat mukaasi paitsi hyvän mielen, myös aivan itse tekemäsi uniikin tuotteen!

Tutustu alueellisilla Taito- ja Yrittäjäpalkinnoilla palkittuun toimintaan!

Poikkeukselliset joulun 2020 aukioloajat:
Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio

avoinna joka päivä 10-18, 23.12. 2020 saakka
24.-27.12.2020 suljettu, 28.-30.12.2020 avoinna klo 10-18
31.12.2020 suljettu

**********************************

Pauliina Rundgren Shop&Studio on avaoinna ympäri vuoden ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-16. Kesällä ja joulun alla pidennetyllä sunnuntain aukioloajalla klo 10-18.

Tutustu Pauliina Rundgren Handicrafts