Pappilan kahvila

Milloin olet viimeksi nauttinut kupilllisen kuumaa ja tuoreen voisilmäpullan? Nyt on sen aika. Tervetuloa maistamaan itsetehtyjä, uunituoreita leivonnaisiamme suolaisen ja makean nälkään.

Pappilaravintola Ravintolat ja kahvilat Ravintolatuote
Pappilan kahvila Kenkäverossa Mikkelissä.

Joka aamu kello 9.55 kahvinkeitimen piippaus ilmoittaa pannullisen olevan valmis. On aika avata ovi. Tiesithän, että kahvilan oven avautuessa kello 10 pullat ovat vielä lämpimiä, joinain aamuina ne saattavat olla vielä uunissa. Voiko parempaa olla kuin tuore pulla, jossa aito voisilmä?

Kuvittele heinäkuinen aamuhetki. Aurinko paistaa, Saimaa siintää puutarhan takana ja vieno tuuli puhaltelee terassin yli. Tuore kahvi höyryää kupissa ja pullan tuoksu kilpailee puutarhasta leijailevan kukkien tuoksujen kera. Anna ajan pysähtyä ja ota hetki aikaa itsellesi Kenkäveron kahvilan terassilla. 

Päivän kääntyessä puoleen ja lounasajan lähestyessä saat nälän tunnetta mukavasti siirrettyä rukiiseen pohjaan leivotulla savulohipiirakalla tai raikkaalla voileivällä. Vai olisiko kenties jo aika nauttia pappilan lämmin perunarieska, jonka avulla jaksaa iltapäivään. Näitä ei muualta saa!

Palvelemme sinua aina kello 18 saakka, lauantaisin pannu kuumana kello 16 asti. Voimassa olevan lounaslistan löydät täältä.

Olet tervetullut kupilliselle kuumaa!