Olen loistava pop up -myymälä

Olen loistava pop up -myymälästä laadukkaat kotimaiset tuotteet koivusta sekä miehille että naisille

Kesän 2022 aikana Kenkäveron myymälässä Olen loistava pop up -myymälä!

Olen loistava on täysin kotimainen pienyritys, jonka toiveena on tehdä maailmasta hieman parempi paikka meille, mutta myös tuleville sukupolville. Tuotteet on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta laadukkaasta koivusta. Tuotteet ovat aikaa kestäviä, mutta myös luonnonmukaisia laadusta ja periaatteista tinkimättä.

Olen loistava -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Helsingissä sijaitsevalla verstaalla. Olen loistava -tuotteet valmistetaan periaatteella:
"Emme tee taidetta, teemme laadukkaita tuotteita."

Yritykselle tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, luonnonläheisyys ja huippulaadukas lopputuote. Jokainen tuote on yksilöllinen puun uniikin rakenteen vuoksi.
Jokaista tuotetta myös kohdellaan yksilönä. Tuotteet valmistetaan rakkaudella ja jokainen valmistettu tuote on tärkeä. Yritys toteaakin: "Ehkä juuri tämän asenteen vuoksi jotkut luulevat että teemme taidetta.".

Olen loistava pop up -myymälä 13.5.-4.9.2022 Kenkäveron myymälässä. Valikoimissa hurmaavia koivusta valmistettuja koruja ja asusteita niin naisille kuin miehille. Lisäksi ihastuttavia pientuotteita. Tule tutustumaan!

Olen loistava -yrityksestä löydät lisää tietoa tästä linkistä!