Myymälän leipomopuoti

Kenkäveron myymälän leipomopuoti palvelee sinua ympäri vuoden herkullisella valikoimalla. Päivittäin Kenkäveron leipomossa paistuvat uunituoreet suolaiset ja makeat leivonnaiset ostat helposti joka päivä avoinna olevasta myymälän leipomopuodista! Anna tuoksun hurmata ja makujen viedä kieli mennessään!

Tuotteet myymälä
Myymälän leipomopuoti Kenkäverossa.

Makuelämyksiä myymälän leipomopuodista

Jo Kenkäveron piha-alueella voit tuntea leipomosta tulvivat vasta paistettujen leivonnaisten tuoksun! Anna tuoksun johdatella Kenkäveron myymälän leipomopuotiin, josta ostat leipomon herkulliset tuotteet ympäri vuoden.

Leipomopuodista ostat uunituoreita leivonnaisia. Leipomon uunissa paistuvat päivittäin myyntiin maukkaat perunarieskat, ruisleivät ja sämpylät sekä herkulliset pullat ja kakut. Kenkäveron oma ruisleipä on saavuttanut vankan jalansijan paikkakunnan ruisleipätarjonnassa. Usein ruisleipä käydään ostamassa mukaan viemiseksi kyläilykohteeseenkin. Omat paikkakunnan maut ovatkin oivia viemisiä! Kenkäveron ruisleipä valmistetaan Eelis-Antti -alkuperäisrukiista, joka on maultaan "rukiisempi" kuin tavallinen rukiit. Ruis jauhetaan pienessä myllyssä eikä jauhoissa ole mitään säilöntäaineita.

Sesongeissa, kuten kesä- ja jouluaikaan, uunituoreiden leivonnaisten valikoima on laajempi. Tämän lisäksi eri juhla-ajat tuovat valikoimiin oman lisänsä, kuten pääsiäisenä mämmin että joulunaikaan Kenkäveron suositun piparkakkutaikinan.

Valikoiman monipuolisuutta

Lämpöisten päivittäin paistettujen tuotteiden lisäksi leipomopuodista löydät muitakin ihania Kenkäveron leipomossa valmistettuja makuelämyksiä. Myynnissä on käsin pakattuja tee se itse -tarvikeaineksia, joista valmistat helposti tuoreita suolaisia tai makeita leivonnaisia. Kokeile esimerkiksi tee se itse mustikka-puolukka leivän valmistamista, lisäten tarvikeainesten joukkoon ainoastaan vesi. Uuni huolehtii lopusta ja lopputuloksena on erittäin maukas, ruokaisa leipä, johon mehevyyttä tuovat suomalaiset marjat: mustikat ja puolukat. Tämä tarvikepaketti on erittäin suosittu ja tykätty lahjaidea ja toimii myös mökkiviemisenä kuin ulkomaille vietävänä lahjanakin. Tee se itse -aineksista voit valmistaa myös perunarieskoja joko suosittua maukasta perinteistä tai sipulilla maustettua rieskaa. Kakkuaineksista valmistat sujuvasti mehukkaan mustikka-puolukka kuivakakun.

Leipomopuodin valikoimiin kuuluvat myös leipomossa käsin pakatut maukkaat marengit. Kokeile puolukkamarenkia, vie viemisenä salmiakin ystävälle kutkuttavan herkullisia salmiakkimarenkeja tai kruunaa kahvihetki mokkamarengeilla. Kenkäveron näkkäri maistuu vastustamattoman hyvältä ainoastaan pienen levitesipaisun kera. Näkkärishipseistä valmistat vaikka pieniä tarjottavia suupaloja. Kokeile esimerkiksi tarjoiluna näkkärishipsin päällä Kenkäveron punasipulihilloketta ja pieni nokare tuorejuustoa. Rapsakat seesaminsiemenillä että suolalla maustetun näkkärishipsit ovat myös sellaisenaan loistavaa naposteltavaa.

Kenkäveron leipomon tuotteita saatavilla ympäri vuoden

Kenkäveron myymälän leipomopuoti palvelee sinua ympäri vuoden. Uunituoreiden leivonnaisten valikoima vaihtelee sesonkien mukaan. Kestosuosikit, perunarieskat ja ruisleivät, ovat vuodenajasta riippumatta aina osana tarjontaa. Leipomopuodin valikoimaa täydentävät leipomossa käsin pakatut tee se itse -tarvikeainekset sekä maukkaat marengit ja rapsakat näkkärit. Anna leipomosta nousevien tuoksujen hurmata ja makujen viedä kielen mennessään – näitä Kenkäveron omassa leipomossa paistettuja suolaisia ja makeita leivonnaisia on saatavilla ympäri vuoden Kenkäveron myymälän sisältä löytyvästä leipomopuodista! 

Tule kokemaan vastapaistettujen leivonnaisten makuelämykset!