Majoitus Joulupukin piilopirtissä

Vietä taatusti unohtumaton yö tunnelmallisessa Joulupukin piilopirtissä. Tutustu rauhassa piilopirtin tavaroihin, nauti valoisan kesäillan tunnelmasta puutarhassa tai rauhoitu aaltojen liplatukseen Saimaan rannalla. Herää pihapiirin ääniin ja ihanien aamiaisherkkujen tuoksuihin. Ehkäpä illan hämärissä piilopirtillä näyttäytyvät myös ujot tontut? 

Kesäaika
Joulupukin piilopirtti Kenkäverossa.

Unohtumaton yö Joulupukin piilopirtillä

Niinä aikoina, kun Joulupukki ei itse piilopirtillään muilta kiireiltään ennätä olemaan, on piilopirtti myös muiden majoittujien käytettävissä. Vietä siis tunnelmallinen yö Joulupukin piilopirtissä. Piilopirtti on majoittujien käytössä kello 18.00-10.00 välisen ajan. Wc-tilat löytyvät viereisestä rakennuksesta, kaikkiaan varustelutaso piilopirtissä on aittamainen. Liinavaatteet kuuluvat majoutuksen hintaan.

Runsas aamiaiskori ja uniteetä

Koska Joulupikki tunnetusti on varsinainen herkkusuu, kuuluu Joulupukin piilopirtin majoiutukseen luonnollisesti myös runsas aamiainen Kenkäveron tyyliin. Aamiaiskori herkkuineen toimitetaan piilopirtille aamulla sopimaasi aikaan, jotta kahvi on varmasti kuumaa ja leivinnaiset tuoreita. Piilopirtissä on yöpyjien käytössä myös vedenkeitin ja valikoima pukin parhaita uniteelaatuja. 

Varaa majoitus

Majoitus Joulupukin piilopirtissä on varattavissa kesäkaudella 1.6.-31.8.

Hinta 245,00 € / yö  (maksimi 3 pax)

Kysy lisätietoja tai tee varaus!
Soita 0440 162 270 tai laita viesti
myyntipalvelu@kenkavero.fi

Piilopirtin avain on lunastettavissa päärakennuksesta ennen kello 16.00. Mikäli tämä ei aikatauluusi sovi, voimme myös toimittaa maksukuittia vastaan avainkaapin lukkokoodin, jolloin pääset majoittumaan myöhemmin saapuessasi. Avaimen luovutus päärakennukseen unohtumattoman yön ja aamiaisen nauttimisen jälkeen kello 9.30-10.00 tai sopimuksen mukaan avainkaappiin.