Lähiruokaa brunssilla

Mikä maku maistuu sesongissa? Onko lihamme kotimaista? Lähiruokaa?

Pappilaravintola Kokouspalvelu Ryhmäpalvelut Ravintolatuote
Kenkäveron lähiruokanoutopöytä.

Varhaisperuna, raparperi, mansikka ja puutarhan vihreys. Kun syksy saapuu maistatko juurekset, sienet ja marjat? Niin mekin. Noutopöydän menumme päivittyy vuodenaikojen mukaan, jotta kauden parhaat raaka-aineet saadaan sinun herkuteltavaksesi.

Lähiruoka, tuo paljon keskustelua aiheuttava aihe, on ollut Kenkäveron ruokafilosofian ohjenuorana jo vuosia. Hyödynnetään alueellisia makuja ja raaka-aineita, niiden puhtautta ja tuotantoketjujen läpinäkyvyyttä. Saatavuuden suhteen nähdään hieman enemmän vaivaa, jotta voimme kattaa pöytäämme sinulle niitä alueen parhaita makuja.

Muikku, Etelä-Savon maakuntakala, on nostettu paraatipaikalle muiden arvokalojen joukkoon ja sitä on tarjolla lähes kaikissa pappilan menuissa läpivuoden kutuaikaa kunnioittaen. Kirkkaan oranssi lohi, ennen kaikkea kotimainen kirjolohi on monikäyttöisyydellään lunastanut paikkansa keittiömestarimme luottokalana. Liha, niin naudan kuin viljaporsaan tai karitsan, valitaan kauden mukaan noin 50 km säteellä toimivilta lihatuottajilta. Kenkäveron pappilan ravintolaan katetaan sinun herkuteltavaksesi noutopöytä kauden parhaista raaka-aineista ja lähialueiden makuja kunnioitttaen.

Kauden voimassa olevan noutopöytäkattauksen tiedot löydät tapahtumakalenteristamme