Lähiruokaa brunssilla

Herkuttele lähiruokaa kauniissa miljöössä ympäri vuoden.

Pappilaravintola Kokouspalvelu Ryhmäpalvelut Ravintolatuote
Kenkäveron lähiruokabrunssi

Varhaisperuna, raparperi, mansikka ja puutarhan vihreys. Kun syksy saapuu maistatko juurekset, sienet ja marjat? Niin mekin. Brunssin menu päivittyy vuodenaikojen mukaan, jotta kauden parhaat raaka-aineet saadaan sinun herkuteltavaksesi.

Lähiruoka, tuo paljon keskustelua aiheuttava aihe, on ollut Kenkäveron ruokafilosofian ohjenuorana jo vuosia. Hyödynnetään alueellisia makuja ja raaka-aineita, niiden puhtautta ja tuotantoketjujen läpinäkyvyyttä. Saatavuuden suhteen nähdään hieman enemmän vaivaa, jotta voimme kattaa pöytäämme sinulle niitä alueen parhaita makuja.

Muikku, Etelä-Savon maakuntakala, on nostettu paraatipaikalle muiden arvokalojen joukkoon ja sitä on tarjolla lähes kaikissa pappilan menuissa läpivuoden kutuaikaa kunnioittaen. Kirkkaan oranssi lohi, ennen kaikkea kotimainen kirjolohi on monikäyttöisyydellään lunastanut paikkansa keittiömestarimme luottokalana. Liha, niin naudan kuin viljaporsaan tai karitsan, valitaan kauden mukaan lähellä toimivilta lihatuottajilta. Kenkäveron pappilaravintolan herkut sinun herkuteltavaksesi kauden parhaista raaka-aineista ja lähialueiden makuja kunnioitttaen.

Kauden voimassa olevan menuut tiedot löydät tapahtumakalenteristamme