Kenkäveron käsityömarkkinat 6.-7.7.2023

Perinteiset käsityömarkkinat tulevat taas! Kenkäveron miljöö kutsuu markkinahumuun to.6.7.-pe 7.7.2023 klo 10-18

Tuotteita ja tunnelmaa

Kenkäveron käsityömarkkinoilla voit nauttia ainutlaatuisesta markkinatunnelmasta kauniissa miljöössä, seurata työnäytöksiä, tutustua käsityöyrittäjien ja harrastajien tekemiin tuotteisiin, tehdä ostoksia, tavata tuttuja ja vaikka vain fiilistellä. Kenkäveron käsityömarkkinoilla on mistä valita, paikalla on myyjiä lähialueelta ja pitemmästäkin matkasta. Myynnissä on koruja, asusteita, vaatteita, käyttötekstiilejä, keramiikkaa, puisia ja taottuja tuotteita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tavaroita ja kaikkea muuta ihanaa.

Jo perinteiseksi muodostuneet Kenkäveron käsityömarkkinat on järjestetty parikymmentä kertaa ja iloista markkinakansaa saapuu runsain mitoin kauempaakin. Markkinamyyjistä suurin osa varaa paikan seuraavaksi vuodeksi. ”Kenkäveron käsityömarkkinoille on mukava tulla, täällä on niin hyvä fiilis”. Aina mukaan mahtuu myös uusia markkinamyyjiä ja myyntiin tulee mitä ihanampia tuotteita.

Tervetuloa Kenkäveron käsityömarkkinoille!

Varaa paikkasi Käsityömarkkinoille

Ovatpa sinun tai yrityksesi tuotteena ihanat kotimaiset käsityöt, erilaiset käsityömateriaalit, mukavat lahjatavarat tai maistuvat herkut, olet lämpimästi tervetullut myymään tuotteitasi käsityömarkkinoille. Näytteilleasettajaksi voi tulla niin yritys kuin yksityinen henkilö.

Hinnat:

- Myyntipaikka Kenkäveron pihamaalla 2 päiväksi 50 € (sis. alv 24%)

- Mahdollisuus varata osastolle sähköt 5 € lisähintaa.

Ilmoittaudu mukaan tapahtuman näytteilleasettajaksi tästä!
Lisätietoa tapahtumasta:
Erja Mellblom
0440 162 228 tai erja.mellblom@taitoitasuomi.fi