Kenkäveron Joulun aika 2021 on tunnelmaa tulvillaan

Koe joulun taika Kenkäverossa - tarjolla on mainio kattaus lahjoja, tapahtumia, kulttuuria ja herkkuja juhlaan! 
Kenkävero ja pappilan pihamaa täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. 
Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. 

Kenkävero Joulun aika Tekemistä
Kenkäveron Joulu Mikkelissä

Koe joulun taikaa Kenkäverossa

Kenkävero ja pappilan pihamaa täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. 
Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. 
" Minä haen joulumielen Kenkäverosta" on asiakkaiden tyypillinen kommentti pihapiirissä. Tule sinäkin ja tuo vieraasi ihastelemaan, herkuttelemaan ja hakemaan se aito oikea joulumieli!

Satumaista tunnelmaa lisää ravintolan toinen toistaan taidokkaammat yksityiskohdat sisustuksessa. Pappilaravintolan ihanassa jouluisessa salissa tunnet kaikilla aisteilla joulun, joka on tehty sinulle perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden.
Jouluisessa pappilan herkkupöydässä perinteiset joulun maut ovat saaneet uusia muotoja paikallisten tuottajien lähituotteista.
Ravintolan buffee -tyyppinen joulun herkkupöytä on katettuna jouluisilla herkuilla 9.-23.12.2021 päivittäin klo 11-15. Muuna aikana ryhmille tilauksesta 20.11.2021 lähtien.

Designmyymälästä teet lahjalöydöt ja jouluostokset – myös omaksi iloksi. Voit ostaa joulun makuja sekä ainutlaatuisia tuotteita koviin ja pehmeisiin paketteihin. Myymälä on tunnettu tuotteiden kauniista esille laitosta ja paketeistaan. Suosittuja lahjatuotteita ovat erilaiset herkkukorit, joissa on yhdistetty lähellä tuotettuja herkkuja ja joulun tuotteita. D.O.Saimaa -herkkulaatikot ovat helppo valinta vaativampaakin tilantenseen. Ebba Masalin kuvittamat opetustaulutuotteet, käsintehdyt kynttilät ja muut suomalaiset sisustustuotteet ovat ihania itselle - lumoavia lahjana.
Suosittuja lahjatoiveita ovat myös erilaiset tee se itse - tarvikepaketit, kuten neulepaketit ja ohjekirjat.

Pauliina Rundgren HandiCraftsin shop & studio täydentää Kenkäveron kokonaisuutta. Navetan ylisillä olevassa myymälässä on designtuotteiden lisäksi kursseja, joissa tutustutaan tarinaan emaloinnin historiasta ja emaloidaan koru omalla designilla.

Kenkäveron Joulun aikaan kuuluvat myös tunnelmalliset joulutapahtumat. Perinteinen Yötapahtuma järjestetään sunnuntaina 5.12.2021 klo 10-22. Joulun herkkumarkkinat valtaavat Kenkäveron pihamaan lauantaina 18.12. ja sunnuntaina 19.12.2021 klo 10-15.

Voit tulla ihastelemaan ja nauttimaan Kenkäveron joulusta yksin tai seurueesi kanssa.

Kenkävero on avoinna ympäri vuoden ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-18.
(Kenkävero on suljettuna joulupäivänä 25.12.)

Annamme oikein mielellään lisätietoja;
Kenkäveron myyntipalvelu, puh. 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tästä.

Osasikohan edes rovasti Peltonen aavistaa, millainen designkäsityön, hyvän ruuan, kulttuurin ja mukavan yhdessäolon kehto pappila tulisi vielä olemaan, kun hän ajoi T-Fordinsa Kenkäveron pappilarakennuksen eteen ja töräytti sen torvea iloisesti jouluna 1925. Upeaksi restauroitu Kenkävero elää nyt uutta loiston kautta. Koe joulun taika Kenkäverossa - tarjolla on mainio kattaus lahjoja, tapahtumia, kulttuuria ja herkkuja juhlaan! 
Lue lisää Pappilan joulun vietosta kirkkoherrojen aikaan tästä.