Kenkäveron joulun aika 2021

Kenkävero ja pappilan pihamaa täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. 

Kenkäveron joulun aika 2021 on tunnelmaa tulvillaan

" Minä haen joulumielen Kenkäverosta" on asiakkaiden tyypillinen kommentti pihapiirissä. Tule sinäkin ja tuo vieraasi ihastelemaan, herkuttelemaan ja hakemaan se aito oikea joulumieli!

Satumaista tunnelmaa lisää ravintolan toinen toistaan taidokkaammat yksityiskohdat sisustuksessa. Pappilaravintolan ihanassa jouluisessa salissa tunnet kaikilla aisteilla joulun, joka on tehty sinulle perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden.
Perinteiset joulun maut ovat saaneet uusia muotoja. Paikallisten tuottajien lähituotteista koottu Pappilan buffee -tyyppinen joulupöytä on katettuna keittiön herkuilla 7.-23.12.2021 päivittäin klo 11-15. Muuna aikana ryhmille tilauksesta 20.11.2021 lähtien.

Kenkäveron myymälästä teet lahjalöydöt ja jouluostokset – myös omaksi iloksi. Voit ostaa joulun makuja sekä ainutlaatuisia tuotteita koviin ja pehmeisiin paketteihin. Myymälä on tunnettu tuotteiden kauniista esille laitosta ja paketeistaan. Suosittuja lahjatuotteita ovat erilaiset herkkukorit, joissa on yhdistetty lähellä tuotettuja herkkuja ja joulun tuotteita. D.O.Saimaa -herkkulaatikot ovat helppo valinta vaativampaakin tilantenseen. Ebba Masalin kuvittamat opetustaulutuotteet, käsintehdyt kynttilät ja muut suomalaiset sisustustuotteet ovat ihania itselle - lumoavia lahjana.
Suosittuja lahjatoiveita ovat myös erilaiset tee se itse - tarvikepaketit, kuten neulepaketit ja ohjekirjat.

Pauliina Rundgren HandiCraftsin shop & studio täydentää Kenkäveron kokonaisuutta. Navetan ylisillä olevassa myymälässä on designtuotteiden lisäksi kursseja, joissa tutustutaan tarinaan emaloinnin historiasta ja emaloidaan koru omalla designilla.

Kenkäveron Joulun aikaan kuuluu tunnelmalliset joulutapahtumat. Perinteinen Yötapahtuma järjestetään sunnuntaina 5.12.2021 klo 10-22. Joulun herkkumarkkinat ovat 18.-19.12.2021.

Voit tulla ihastelemaan ja nauttimaan Kenkäveron joulusta yksin tai seurueesi kanssa.

Kenkävero on avoinna ympäri vuoden ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-18.
(Kenkävero on suljettuna joulupäivänä 25.12., ravintola myös jouluaattona suljettu)

Osasikohan edes rovasti Peltonen aavistaa, millainen designkäsityön, hyvän ruuan, kulttuurin ja mukavan yhdessäolon kehto pappila tulisi vielä olemaan, kun hän ajoi T-Fordinsa Kenkäveron pappilarakennuksen eteen ja töräytti sen torvea iloisesti jouluna 1925. Upeaksi restauroitu Kenkävero elää nyt uutta loiston kautta. Koe joulun taika Kenkäverossa - tarjolla on mainio kattaus lahjoja, tapahtumia, kulttuuria ja herkkuja juhlaan! 
Lue lisää Pappilan joulun vietosta kirkkoherrojen aikaan tästä.

Kenkäveron joulun aika 2021

Saatavilla 6.11.-31.12.2021

Myyntipalvelu 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi