Kenkäveron joulun aika 2020

Kenkäveron Joulun aika on kuuluisa tunnelmastaan, jota ei voi ohittaa.

Pappilaravintola Myymälät Ravintolat ja kahvilat Kenkävero Tuotteet myymälä Joulun aika Tekemistä
Kenkävero Mikkeli

Kenkäveron Joulun aika 2020 on tunnelmaa tulvillaan

Kenkävero ja pappilan pihamaa täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. 
Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. 
" Minä haen joulumielen Kenkäverosta" on asiakkaiden tyypillinen kommentti pihapiirissä. Tule sinäkin ja tuo vieraasi ihastelemaan, herkuttelemaan ja hakemaan se aito oikea joulumieli!

Satumaista tunnelmaa lisää ravintolan toinen toistaan taidokkaammat yksityiskohdat sisustuksessa. Pappilaravintolan ihanassa jouluisessa salissa tunnet kaikilla aisteilla joulun, joka on tehty sinulle perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden.
Jouluisessa herkkupöydässä perinteiset joulun maut ovat saaneet uusia muotoja. Paikallisten tuottajien lähituotteista koottu joulupöytä on katettuna 9.-23.12.2020 päivittäin kello 11–15. (muuna aikana tilauksesta).
Joulun tuloa odotellessa voit myös nauttia jouluisen brunssin 9.11. - 8.12.2020 välisenä aikana.

Designmyymälästä teet lahjalöydöt ja jouluostokset – myös omaksi iloksi. Voit ostaa joulun makuja sekä ainutlaatuisia tuotteita koviin ja pehmeisiin paketteihin. Myymälä on tunnettu tuotteiden kauniista esille laitosta ja paketeistaan. Suosittuja lahjatuotteita ovat erilaiset herkkukorit, joissa on yhdistetty lähellä tuotettuja herkkuja ja joulun tuotteita. Joulun uutuutena on D.O.Saimaa shop&shop, josta löydän Saimaan alueella tuotetut D.O. Saimaa tuotemerkin saanet lahjoiksi sopivat herkut.

Ebba Masalin kuvittamat opetustaulutuotteet, käsintehdyt kynttilät ja muut suomalaiset sisustustuotteet ovat ihania itselle - lumoavia lahjana. Suosittuja lahjatoiveita ovat myös erilaiset tee se itse - tarvikepaketit, kuten valohimmeli- ja lapastarvikepaketit.

Pauliina Rundgren HandiCraftsin shop & studio täydentää Kenkäveron kokonaisuutta. Navetan ylisillä olevassa myymälässä on designtuotteiden lisäksi kursseja, joissa tutustutaan tarinaan emaloinnin historiasta ja emaloidaan koru omalla designilla.

Itsenäissyyspäivän juhlavalaistus 6.12.2020 klo 15-18
Pappilan päärakennus valaistaan sinivalkoiseksi ja pihapiiri sadoin ulkotulin.

Joulukauden aukioloajat 2020
Myymälässä pidennetty aukioloaika arkisin klo 9-19,  23.12. saakka.
Myymälä auki viikonloppuisin, su 10-18, la 10-16
Ravintola ja kahvila avoinna 10-16 joka päivä 23.12.saakka.

Jouluaattona ja joulupäivänä koko Kenkävero on suljettu.
Tapaninpäivänä ja su 27.12. myymälä on avoinna klo 10-16.(ravintola suljettu)
28.-31.12.2020 myuymälä on avoinna klo 10-18, ravintola 10-16.

Annamme oikein mielellään lisätietoja;

Kenkäveron myyntipalvelu, puh. 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi

Osasikohan edes rovasti Peltonen aavistaa, millainen designkäsityön, hyvän ruuan, kulttuurin ja mukavan yhdessäolon kehto pappila tulisi vielä olemaan, kun hän ajoi T-Fordinsa Kenkäveron pappilarakennuksen eteen ja töräytti sen torvea iloisesti jouluna 1925. Upeaksi restauroitu Kenkävero elää nyt uutta loiston kautta. Koe joulun taika Kenkäverossa - tarjolla on mainio kattaus lahjoja, tapahtumia, kulttuuria ja herkkuja juhlaan! 
 Lue lisää Pappilan joulun vietosta kirkkoherrojen aikaan tästä.

Arvostelut (0)

Jätä arvostelu