Kenkävero on myös käsityökauppa – käsityömateriaalit ja tarvikepaketit

Kenkäveron myymälän materiaalit on valittu käsitöiden tekemisen luovuutta ja iloa silmällä pitäen. Kaipaatko lankoja villasukkien neulomiseen tai innostusta uuden käsityön aloittamiseen - meiltä löydät monipuolisen ja inspiroivan valikoiman laadukkaita materiaaleja ja tee se itse -tarvikepaketteja, jotka ohjaavat helposti käsityön tekemiseen. 

Myymälät Tuotteet myymälä Kesäaika
Tee se itse -tarvikepaketit Kenkäverosta.

Käsillä tekemisen riemua ja itse tekemisen ihanuutta 

Oletko käsitöissä sunnuntaipäivien neuloja, ennakkoluuloton uuden kokeilija tai enemmän askartelutöiden parissa viihtyvä? Valikoimastamme löydät erilaisten käsitöiden tekemiseen liittyvät materiaalit ja tarvikepaketit. Voit valmistaa tee se itse -tarvikepakettien avulla esimerkiksi asusteita, vaatteita, tuotteita kodin sisustukseen tai vaikka leipoa herkullisia leivonnaisia, käsin tekemistä sekin!

Kenkäveron myymälän materiaalit on valittu käsitöiden tekemisen luovuutta ja iloa silmällä pitäen. Lankavalikoimamme sisältää ainutlaatuisia löytöjä, sillä langoista Olli -villasukkalana, Elli -merinovillalanka, Lana Grossa- ja Roosa nauha -langat ovat myynnissä vain Kenkäverossa ja muissa Taito Shop -ketjun myymälöissä. Suomalaisen lampaan villalankoja on runsas valikoima. Meille on tärkeää tuoda käsityön riemua arkeen käsityön perinnettä kunnioittaen, joten lankojen laatu ja kestävyys ovat valikoimamme keskiössä. Kaupungin laajimman sukkalankavalikoiman löydät meiltä. 

Kaarrokeneulepuseroihin suosittelemme suomalisen lampaan Saimaa karstavillalankaa ja Pirtin kehräämön karstavillalankaa, Olli villasukkalankaa, Elli merinovillalankaa, lana Grossan merino Uno lankaa. Kesäisiin kaarrokeneuleisiin sopii Lana Grossa Solo Lino pellavaviskoosilanka.

Kenkäveron omat neulemallistot:
Saimaa neulemallisto ja kaarrokeneulepuserot aikuisille ja lapsille

Kenkäveron myymälän valikoimaan kuuluu Saimaa neulemalliston ohjelehti ja langat lehden ohjeisiin. Lasten ja aikuisten kaarrokeneulepuseroihin löytyy runsaasti malleja, ohjeita ja lankoja.

DIY! Näppärät tee se itse -tarvikepaketit

Tarvikepaketeista löydät ideoita ja inspiraatiota erilaisiin käsitöihin näppärästi valmiiksi kootussa paketissa. Olemme koonneet valmiiksi useita erilaisia tarvikepaketteja, joilla pääset käsitöissä alkuun, jatkat jo pitkäikäistä harrastustasi tai kun muuten vain kaipaat uutta inspiraatiota käsillä tekemiseen. Tarvikepaketit sisältävät kattavat materiaalit käsitöiden tekemiseen alusta loppuun selkeiden ohjeiden ja valmiiden materiaalien kera. 

Tartu sukkapuikkoihin ja haasta itsesi kirjoneulesukan tekemiseen, villasukkaohje ja materiaalit, löytyvät nekin valmiiksi tehdystä tarvikepaketista! Tai kokeile perinteistä himmelitekniikkaa kokoamalla tunnelmallinen valohimmeli. Nostalgisoi kanavatöiden parissa pujottamalla neula lankaan ja täyttäen  hurmaavimmat kuviot kanavatyöpohjaan. Tai neulo helposti myssy tai solmeile kauneimmat makramee-seinätekstiilit. Tarvikepaketteja on moneksi.

Koe tekemisen ilo!

Tartu ihaniin materiaaleihin ja tarvikepaketteihin ja anna käsityön viedä mennessään!