Käsityöpajoissa tapahtuu syyslomallakin

Kaipaatko syyslomalla tekemistä? Kenkävero on käymisen arvoinen käyntikohde syyslomallakin. Miten olisi käsityöpajat kauniissa miljöössä, jonka kruunaa herkutteluhetki ravintolassa?

Lapset Myymälät Kenkävero Tekemistä

Syyslomaviikoilla Kenkäveron käsityötyöpajat tarjoavat mukavaa tekemistä koko perheelle. Opi makrameen perussolmut, kokoa valohimmeli tai opi oikea vuolemistekniikka. Työpajoissa tekniikat ovat helppoja ja onnistuvat lapsiltakin aikuisten avustamana.  Aikaa työpajoihin kannattaa varata n. 2 tuntia.

Valohimmelityöpaja

Työpajassa tehdään perinteisen himmelin uusi trendikäs versio, valohimmeli. Tarvikepaketti sisältää himmelimateriaalit ja valosarjan. Pienen valohimmelin korkeus on 40 cm ja ison 60 cm. Valohimmelin voi sijoittaa ulos tai sisälle. Tarvikepakettien hinnat; pieni 59 € ja iso 75 €


Makramee amppelityöpaja

Työpajassa opetellaan makrameen perussolmut. Aloittamista helpottavat valmiit tarvikepaketit. Voit valita mieleisen värin ja malliin ja pääset nopeasti työn alkuun. Tarvikepaketista valmistat amppelin viherkasveille tai lasimaljalle. Amppelin solmeilu on helppo projekti aloittelijalle ja nopea tehdä. Huomaat, että solmeileminen on mukavaa ja lähes riippuvuutta aiheuttavaa.
Ennen tai kurssin jälkeen voit myös tutustua Onni elää makrameessa -näyttelyyn!

Vuolutyöpaja

Puunkäsittely, vuoleminen ja puukon käyttö ovat arvokasta käsityötaitoa. Työpajassa saat opin oikeaan vuolemistekniikkaan. Voit vuolla pieniä puuesineitä mielenkiintosi mukaan. Suositusikäraja yli 7- vuotiaille. Alle kouluikäiset voivat tulla vuolemaan aikuisen kanssa.

Kurssien ajankohdat ja ilmoittautuminen

Vko 42
Ma 12.10. Valohimmelityöpaja klo 10 -16, hinta 10 € + tarvikepaketti
Ke 14.10. Makramee amppelityöpaja klo 11 -15, hinta 29 € sisältää materiaalit ja ohjauksen
Pe 16.10. Makramee amppelityöpaja klo 11 -15, hinta 29 € sisältää materiaalit ja ohjauksen
La 17.10. Vuolutyöpaja klo 11 -15, maksuton

Vko 43
Ma 19.10. Makramee amppelityöpaja klo 11 -15, hinta 29 € sisältää materiaalit ja ohjauksen
Ke 21.10. Valohimmelityöpaja klo 10 -16, hinta 10 e + tarvikepaketti
Pe 23.10. Vuolutyöpaja klo 11 -15, maksuton

Ilmoittaudu kursseille ja työpajoihin tästä!