Käsityölauantai 24.9.2022 klo 10-16

Lauantaina 24.9.2022 klo 10-16 vietetään Kenkäveron myymälässä käsityölauantaita. Tarjolla tietoa monipuolisesta kurssitarjonnasta, mahdollisuus kokeilla kehräystä, ihania tuoteuutuuksia ja erilaisia käsityötarvikkeita, neuvoja ja vinkkejä sekä hyviä tarjouksia.

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kurssivalikoimaan

Syksy on hyvää aikaa opetella uutta. Taito Itä-Suomen monipuolinen kurssitarjonta, kivat käsityöopettajat ja mukavat ryhmät kutsuvat viihtymään, oppimaan ja tekemään omin käsin!

Kiinnostaisiko sinua indigovärjäys, punonta rottinkinauhasta tai savisten sisustusruukkujen valmistus mukavilla kursseillamme? Suositut makramee- ja tuftauskurssit jatkuvat myös, ja valikoimiin on saatu myös ihan uusia malleja, vaikka joululahjoiksi valmistettavaksi. Joulun tunnelmaan valmistaudutaan myös erilaisissa jouluisissa työpajoissa esimerkiksi erilaisia joulukoristeita ja tonttuja tehden. Tervetuloa mukaan!

Kerro mielipiteesi kursseista ja osallistu arvontaan

Käsityölauantaina pääset vaikuttamaan myös tulevaan kurssitarjontaamme kertomalla vinkkejä, ideoita ja palautetta kurssivalikoimastamme. Kiinnostaisiko virkkaus, kudonta tai jokin ihan muu? Mielipiteesi kertomalla osallistut samalla arvontaan, jossa yhdelle onnekkaalle arvotaan kilo Olli-villasukkalankaa!

Neulonnan ensiapupisteeltä vinkit työn alkuun

Osallistu energiansäästötalkoisiin, ja neulo lämpöinen neulepusero tai ihanat villasukat. Neulonnan ensiapupisteeltä voit kysellä vinkkejä sopivan langan ja puikkojen suhteen, erilaisten valmiiden tarvikepakettien valintaan tai neuvoja työn alkuun saattamiseen. Esillä on myös malleja sukan synnyn eri vaiheista, joten voit kysyä vaikka kantapään teosta.

Hyviä neuvoja ja apua erilaisten neuletöiden valmistamiseen saat myös neuleklubilta, joka kokoontuu syksyn aikana pohtimaan erilaisia teemoja. Vai haluatko mieluummin opiskella oman kodin rauhassa omaan tahtiisi? Käsityöopettajamme Anni saapuu kotiisi videon välityksellä, kysy lisää ladattavista videoista!

Villaa, lankaa ja tarvikkeita

Kenkäveron myymälän laajasta lankavalikoimasta löydät sopivat langat eri tarpeisiin; niin kestävät sukkalangat, pehmoiset merinovillalangat kuin lämpimät kotimaiset villalangatkin. Syksyinen myymälä on muutoinkin tulvillaan erilaisia tuotteita ja tarvikkeita, tapahtumatarjouksia unohtamatta. Tervetuloa mukaan!