verkkokaupasta tai Kenkäverosta. Voit ostaa lahjakortin haluamallasi summalla. Lahjakortin saaja voi tulla herkuttelemaan Kenkäveron tunnelmalliseen ravintolaan tai tehdä ostoksia uniikissa, lumoavassa myymälässä. Lahjakortti on voimassa vuoden. Voit ostaa lahjakortin netistä myös taitoshop.fi-verkkokauppaan.

" />verkkokaupasta tai Kenkäverosta. Voit ostaa lahjakortin haluamallasi summalla. Lahjakortin saaja voi tulla herkuttelemaan Kenkäveron tunnelmalliseen ravintolaan tai tehdä ostoksia uniikissa, lumoavassa myymälässä. Lahjakortti on voimassa vuoden. Voit ostaa lahjakortin netistä myös taitoshop.fi-verkkokauppaan.

" />

Ilahduta Kenkäveron lahjakortilla

Kenkäveron lahjakortti on tyylikäs valinta ja tuottaa iloa saajalleen. Voit ostaa lahjakortin vaivattomasti verkkokaupasta tai Kenkäverosta. Voit ostaa lahjakortin haluamallasi summalla. Lahjakortin saaja voi tulla herkuttelemaan Kenkäveron tunnelmalliseen ravintolaan tai tehdä ostoksia uniikissa, lumoavassa myymälässä. Lahjakortti on voimassa vuoden. Voit ostaa lahjakortin netistä myös taitoshop.fi-verkkokauppaan.

Pappilaravintola Myymälät Ravintolat ja kahvilat Kenkävero Joulun aika
Kenkäveron lahjakortti.

Anna lahjaksi vastuullisesti tuotettuja palveluja!

Kenkäveron lahjakortti käy maksuvälineeksi ravintolaan sekä myymälään. Mikä onkaan mieluisampaa, kuin päästä herkuttelemaan kauniiseen ympäristöön lähellä tuotettua, herkullista ruokaa. Herkutteluhetki on paikallaan niin arkena kuin juhlapyhinäkin. Ravintola on avoinna ympäri vuoden, joten lahjan saaja voi käyttää lahjakortin silloin kuin se hänelle parhaiten sopii.

Kenkäveron myymälän tuotteet ovat kestävästi Suomessa tuotettuja tuotteita, jotka antavat ostajalleen mielihyvää ja visuaalisia elämyksiä. Tuotteemme ovat ihania itselle – lumoavia lahjaksi. Kenkäveron tuotevalikoimamme koostuu käsityön helmistä, kodin sisustustuotteista, yksilöllisistä vaatteista ja asusteista, paikkakuntatuotteista, inspiroivista käsityömateriaaleista sekä tuliaisiksi sopivista herkuista ja oman leipomon tuotteista. Tuotteemme ovat oivaltavia, hauskoja ja ajanhenkisiä esineitä arkeen ja juhlaan, kauniisti paketoituna. Kenkävero haluaa olla mukana kannustamassa järkevään kulutukseen

Lahjakortin toimitus ja käyttö

Lahjakortin voit käydä ostamassa Kenkäveron ravintolassa tai myymälässä. Jos ostat verkkokaupasta, lahjakortti voidaan lähettää suoraan saajalle, kun kerrot kohdassa Tilauksen kommentit saajan yhteystiedot. Lahjakortin arvoa ei tarvitse käyttää kokonaan yhdellä kertaa. Sillä voi maksaa ostoksia useamman kerran. Kassajärjestelmämme näyttää mahdollisesti jäljellä olevan, käyttämättömän saldon. Lahjakortti on voimassa vuoden. Kenkävero on avoinna ympäri vuoden.
www.kenkavero.fi
Lahjakortti on kooltaan 12x12cm,kaksipuoleinen postikortti. Kortti on painettu ympäristöystävälliselle paperille Mikkelissä.