D.O. Saimaa Shop

Saimaalta kotoisin olevia tuotteita itselle ja lahjaksi. D.O. Saimaa Shopista kokoat helposti mukaasi alueellisen makuelämyksen ja tutustut alueen ruokakulttuuriin.

Myymälät Kenkävero Kesäaika Joulun aika

100% hyvää Saimaan seudulta

Tule mukaan, Kenkäveron myymälän D.O. Saimaa Shop tarjoaa sinulle makumatkan Saimaan alueen gastronomiseen kulttuuriin! D.O. Saimaa –tuotemerkki on Suomen ensimmäinen alueellinen laatu- ja alkuperäismerkki. Merkki kertoo tuotteen korkealaatuisuudesta ja vastuullisuudesta sekä sen positiivisesta vaikutuksesta ympäristöön, kulttuuriin ja alueen elinvoimaisuuteen. Alkuperämerkityt D.O. Saimaa –tuotteet ovat sekä eettisesti että paikallisen yhteisön kannalta hyvä valinta.

D.O. Saimaa Shopista kokoat helposti mukaasi alueellisen makuelämyksen ja tutustut alueen ruokakulttuuriin. Herättele itsessäsi oma Masterchef –kisaaja ja kokoa koko ateria D.O. Saimaa alkuperämerkityistä tuotteista. Hyviä vinkkejä aterian luomiseen saat D.O. Saimaa Youtube –videoista, joissa keittiömestari, Chef of D.O. Saimaa, Ilkka Arvola käy vierailuilla paikallisten ruokatuottajien luona. Keittiömestari antaa oivallisia vinkkejä Saimaan alueen ruokatuotteiden käyttöön omassa keittiössäsi ja samalla tutustuttaa alkuperämerkittyjen D.O. Saimaa –tuotteiden valmistajiin.

Saimaalta kotoisin olevista tuotteista saat koottua itselle kattauksen puhtaita makuelämyksiä. Tuotteista kokoat myös helposti niin kesämökkiviemisen kuin Saimaan alueelta kauemmaksikin vietävän tuliaisen. Näistä tuotteista saat yhdistettyä ainutlaatuisen, tyylikkään kokonaisuuden, jonka paketoimme lahjaksi kauniiseen D.O. Saimaa -lahjalaatikkoon.

D.O. Saimaa Shopin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Vavesaaren marmeladit, Heikkilän yrtit, Hauhalan hanhenrasva ja -maksapatee, Ollinmäen Prinsessa -kuohujuoma ja terva-pontikka sinappi, Hyvätuuli Highlandin nautasäilyke, Tiisanmäen lammastilan vorschmack ja lammaspullat kermakastikkeessa, Waahto Breweryn oluet ja siideri, Niikko Brewing oluet ja Kalakontin sekä Saimaa Tuoreen muikkusäilykkeet. Kenkäveron oman leipomon tuotteista D.O. Saimaa –merkin on saanut herkullinen Eelis-Antti alkuperäisrukiista juureen valmistettu ruisleipä. Merkin ovat saaneet myös marengit sekä narskuvat näkkärit ja näkkärishipsit, jotka ovat vastustamattoman maukkaita naposteltavaksi sellaisenaan.

Tutustu D.O. Saimaa Kitchenin 14. jaksoon, jossa huippukokki Ilkka Arvola leipoo Mikkelin Kenkäverossa herkullista ruisleipää.

Katso vinkit hanhiruokaan! D.O. Saimaa Kitchen on rantautunut viidennessä jaksossa Hauhalan hanhifarmille.