Sieninäyttely ja sadonkorjuumarkkinat 31.8. klo 10-15

Tule tutustumaan ajankohtaisiin sieniin, keräämään siemeniä Kenkäveron puutarhasta. Voit ostaa myös kauden satoa, uunituoreita leivonnaisia ja käsitöitä.


Tapahtumapäivä: 31.08.2019

Tapahtumapaikka: Kenkävero

Tule tutustumaan ajankohtaisiin sieniin, keräämään siemeniä Kenkäveron puutarhasta. Voit ostaa myös kauden satoa, uunituoreita leivonnaisia ja käsitöitä.

Kenkäveron kesäkauden päättäjäisiä vietämme syksyisten herkkujen parissa. Voit ostaa kauden satoa, uunituoreita leivonnaisia ja käsitöitä sekä kerätä kasvien siemeniä Kenkäveron puutarhasta.

Sieninäyttely

Marttojen valtakunnallista sienipäivää vietetään Kenkäverossa. Voit tulla paikalle tutustumaan ajankohtaisiin kansallisiin ruokasieniin, näköislajeihin ja myrkkysieniin. Savon Marttojen koulutetut sienineuvojat ovat paikalla opastamassa. Voit tuoda sieniä myös tunnistettavaksi!  Valtakunnallisen sieninäyttelyn järjestää Savon Martat ry.

Kukkien siemeniä Kenkäveron puutarhasta

Tule keräämään Kenkäveron puutarhasta kukkien siemeniä. Puutarhassa on kypsyneet tuhannet kasvien siemenet. Voit tulla keräämään niitä ilmaiseksi. Siemenien tunnistamisessa on apuna Kenkäveron puutarhuri. Kenkävero on tunnettu keskikesällä hehkuvissa väreissä kukkivista upeista pioneistaan. Puutarhassa kasvaa myös runsaasti erilaisia perinteisiä perennoja sekä yrtti-, rohdos- ja hyötykasveja. Kannattaa käydä kesällä tutustumassa puutarhan kukkaloistoon ja valitsemaan kasvit, joiden siemeniä haluat itsellesi.

Sadonkorjuumarkkinat

Sadonkorjuumarkkinoilta voit ostaa kauden satoa ja käsitöitä suoraan tuottajilta. Leipomon myymälästä saat uunituoreet leivonnaiset. Ne leivotaan käsin parhaista raaka-aineista Kenkäverossa.
Tuottaako kasvimaasi ylimääräistä satoa - poimitko innokkaasti marjoja yli oman tarpeen? Voit tulla myymään niitä markkinoille kun ilmoittaudut markkinamyyjäksi.

Tule myymään tuotteitasi Kenkäveron sadonkorjuumarkkinoille!

Ilmoittaudu markkinamyyjäksi!

Tästä

Myyntipaikkojen hinnat:
Myyntipaikka ja oma pöytä mukana 5 €
Myyntipaikka ja pöytä Kenkäverosta 15 €
Myyntipaikka sekä oma teltta mukana 20 €

Lisätietoja Erja Mellblom
erja.mellblom(at)taitoitasuomi.fi
0440 162 228

Tapahtumapäivä: 31.08.2019

Tapahtumapaikka: Kenkävero

Tutustu myös näihin: