Kesäkäsityöt-näyttely

Kenkäveron aittaan koottuna ideoita kesän käsitöihin


Tapahtumapäivät: 24.06.2019 - 11.08.2019

Tapahtumapaikka: Aitta

Kenkäveron aittaan koottuna ideoita kesän käsitöihin

Nappaa mukaan kesän käsityötarvikkeet ja -ohjeet!

Mitä tekisin kesällä? Kenkäveron aittamyymälä on tekemisen aarreaitta. Sieltä löytyy ideoita, materiaaleja ja tarvikkeita askarteluun, virkkaamiseen, neulomiseen ja moneen muuhun kivaan kesätekemiseen. Aitan vintillä Kesäkäsityöt-näyttelystä poimit vinkit omaan kesäkäsityöhön. Materiaalit sen tekemiseen hankit alakerran myymälästä ja oman kesäkäsityön tekeminen voi alkaa!

Innostu tekemiseen – Kesäkäsityöt-näyttely aitan vintillä koukuttaa

Muistatko vielä ne mummolan piha-aitat, täynnä kauniita ja taidokkaasti valmistettuja käsitöitä, raanuja, pitsilakanoita, päiväpeittoja? Pappilarakennuksen 150 vuotta -juhlavuoden kunniaksi toimme tämän päivän käsityöt Kenkäveron aittoihin.

Kesällä aitan ylisillä KESÄKÄSITYÖ-näyttelyssä vanha ja uusi kohtaavat. Näyttely on juuri Sinulle käsitöitä harrastava ja uusia ideoita käsitöihin janoava. Toivottavasti myös Sinulle, joka et vielä ole hurahtanut käsitöihin, etkä tiedä kuinka mukavaa ja koukuttavaa käsillä tekeminen voi olla. Toivottavasti saamme Sinutkin innostumaan!

Sukella aitan miellyttävässä viileydessä kesäkäsitöiden ihmeelliseen maailmaa. Viipyile hetki tai pidempi tovi aitan yläkerrassa. Nauti natisevien lankkulattioiden ja patinoituneiden hirsiseinien tunnelmassa sekä aidoista käsintehdyistä tuotteista. Näyttelyssä on monin käsityötekniikoin valmistettuja sisustustuotteita niin kotiin kuin loma-asunnolle.

Näyttelyn on suunnitellut nuori, mutta ansioitunut suunnittelija Nikita Jelisejeff. Näyttelytuotteiden takaa löytyy monia nimekkäitä suomalasia suunnittelijoita, Yksi heistä on Mikkelistä kotoisin oleva Marianne Huotari Studio Smoosta. Näyttelyssä voit tutustua esimerkiksi hänen Taitojärjestölle Tekemisen iloa mallistoon suunnittelemaan verkkokassiin. Kaikista näyttelytuotteista on tarvikepaketit aitan alakerran myymälässä. Voit siis aloittaa kesäkäsityön heti! Alakerrassa Sinua auttavat käsityön ammattilaiset, jos epäröit osaamistasi.

Tule kurkistamaan aittaan, ylläty materiaalien ja tarvikepakettien ihanasta valikoimasta. Hullaannu yläkerran käsityöideoista!

Alakerran myymälästä hankit tarvikkeet matkaan ja voit aloittaa oman kesäkäsityön tekemisen!

Kenkäveron käsityöharrastajan unelmien aarreaitta palvelee 24.6.-11.8.2019. Avoinna ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-18. 

Tapahtumapäivät: 24.06.2019 - 11.08.2019

Tapahtumapaikka: Aitta

Tutustu myös näihin: