Joulun aika

Tunnelmaa tulvillaan olevan jouluinen pappilamiljöö takaa jokaiselle kävijälleen joulumielen. Kenkäveron tuhannet jouluvalot, joulun tuoksut ja maut sekä visuaaliset elämykset ovat jo käsite.


Tapahtumapäivät: 02.11.2019 - 06.01.2020

Tapahtumapaikka: Kenkävero

Tunnelmaa tulvillaan olevan jouluinen pappilamiljöö takaa jokaiselle kävijälleen joulumielen. Kenkäveron tuhannet jouluvalot, joulun tuoksut ja maut sekä visuaaliset elämykset ovat jo käsite.

Kenkäveron Joulun aika on tunnelmaa tulvillaan

Kenkävero ja pappilan pihamaa täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. 
Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Tänä jouluna pappilan päärakennuksen 150–vuotis juhla valaistus tekee tunnelmasta vielä loistokkaamman. " Minä haen joulumielen Kenkäverosta" on asiakkaiden tyypillinen kommentti pihapiirissä. Tule sinäkin ja tuo vieraasi ihastelemaan, herkuttelmaan ja hakemaan se aito oikea joulumieli!

Satumaista tunnelmaa lisää ravintolan toinen toistaan taidokkaammat yksityiskohdat sisustuksessa. Pappilaravintolan ihanassa jouluisessa salissa tunnet kaikilla aisteilla joulun, joka on tehty sinulle perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden.
Jouluisessa herkkupöydässä perinteiset joulun maut ovat saaneet uusia muotoja. Paikallisten tuottajien lähituotteista koottu joulupöytä on katettuna 30.11.-23.12. päivittäin kello 11–15. Joulun makuja voit tulla juhlistamaan vielä Tapaninpäivänä. 

Anna itsellesi aikaa tilaamalla joulun herkut leipomopuodistamme. Tilauslomakkeeseen tästä.

Designmyymälästä teet lahjalöydöt ja jouluostokset – myös omaksi iloksi. Voit ostaa joulun makuja sekä ainutlaatuisia tuotteita koviin ja pehmeisiin paketteihin. Myymälä on tunnettu tuotteiden kauniista esille laitosta ja paketeistaan. Kenkäveron myymälästä löydät myös saajaansa ilahduttavat, Suomessa tehdyt liikelahjat yhteistyökumppaneillesi.

Suosittuja lahjatuotteita ovat erilaiset herkkukorit, joissa on yhdistetty lähellä tuotettuja herkkuja ja joulun tuotteita.
Ebba Masalin kuvittamat opetustaulutuotteet, käsintehdyt kynttilät ja muut suomalaiset sisustustuotteet ovat ihania itselle - lumoavia lahjana.
Suosittuja lahjatoiveita ovat myös erilaiset tee se itse tarvikepaketit, kuten valohimmeli- ja lapastarvikepaketit.

Pauliina Rundgren HandiCraftsin shop & studio täydentää Kenkäveron kokonaisuutta. Navetan ylisillä olevassa myymälässä on designtuotteiden lisäksi kursseja, joissa tutustutaan tarinaan emaloinnin historiasta ja emaloidaan koru omalla designilla.

Kenkäveron Joulun aikaan kuuluu myös lukuisat tunnelmalliset joulutapahtumat.
Koko perheen joulutapahtuma lauantaina 23.11. klo 10–18
Kenkäveron Yötapahtuma torstaina 5.12. klo 10–24
Joulun herkkumarkkinat lauantaina ja sunnuntai 21.–22.12. klo 10–18

Voit tulla ihastelemaan ja nauttimaan Kenkäveron joulusta yksin tai seurueesi kanssa.
Tutustu myös valmiiseen Pikkujoulupaketti ehdotukseemme.

Kenkävero on joulukaudella 2.11.- 23.12.2019 avoinna joka päivä klo 10-18.
Myymälässä on pidennetty aukioloaika ennen joulua 9.-23.12.2019 klo 10-20.
Jouluaattona myymälä on avoinna klo 8-12.

Joulun jälkeen Kenkäveron on avoinna Tapaninpäivästä 26.12. loppiaiseen 6.1.2020 saakka normaaliaukioloaikojen
mukaan eli ma-pe klo 10-18, la 10-16, su 10-18.

Annamme oikein mielellään lisätietoja;
Kenkäveron myyntipalvelu, puh. 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi

Osasikohan edes rovasti Peltonen aavistaa, millainen designkäsityön, hyvän ruuan, kulttuurin ja mukavan yhdessäolon kehto pappila tulisi vielä olemaan, kun hän ajoi T-Fordinsa Kenkäveron pappilarakennuksen eteen ja töräytti sen torvea iloisesti jouluna 1925. Upeaksi restauroitu Kenkävero elää nyt uutta loiston kautta. Koe joulun taika Kenkäverossa - tarjolla on mainio kattaus lahjoja, tapahtumia, kulttuuria ja herkkuja juhlaan! Lue lisää Pappilan joulun vietosta kirkkoherrojen aikaan tästä.

Tapahtumapäivät: 02.11.2019 - 06.01.2020

Tapahtumapaikka: Kenkävero

Tutustu myös näihin: