Juhlavuoden retkipaketit

Kenkäveron juhlavuoden retkipaketit

1. "Lupa säväyttää, herkutella ja shoppailla"
ohjelmaehdotus ryhmällesi

Varaa ryhmällesi kesäinen elämyksellinen ja kiireetön hetki herkuista nauttien ja yhdessä tehden.
Kukkasormuspajassa loihditte ihanat sormukset, seitsemän sortin kahvipöydässä herkuttelette perinteiseen tapaan ja myymälöissä shoppailette rauhassa omaan tahtiin. Aikaa elämyksille on hyvä varata noin kaksi tuntia.
Aikatauluehdotus
11.00 Lupa säväyttää - kukkasormuspaja
11.30 Lupa herkutella - seitsemän sortin kahvipöytä ja opastus
12.30 Lupa shoppailla - ostosaikaa 
Lupa säväyttää
Kesäpäivän kunniaksi on lupa pukeutua upeimpiin koruihinsa. Ja koska luonnon antimet ovat hehkeämpiä kuin jalokivet konsanaan, tehdään Kenkäveron kukkasormuspajassa sormukset aidoista ja elävistä kukista! Työpajan alussa pääset valitsemaan mieleisesi kukat Kenkäveron puutarhan antimista. Itse metallilangasta rakentamaan, oman sormen mukaan mitoitettuun sormuspohjaan kootaan yhdessä upea kukkasormus lehdistä ja kukista. Hetken iloksi, kesäpäivän säväyttäjäksi ja kahvihetken koristukseksi. Sormusten valmistuttua on lupa herkutella, kukkiin koristautuneena.
Lupa herkutella
Saatte nauttia kiireettömästi herkkuja seitsemän sortin kahvipöydästä. Kenkäveron omassa leipomossa on leivottu juuri teitä ajatellen. Herkuttelun voitte aloittaa vaikka maistuvalla voileipäkakulla ja savolaisella ohrarieskalla. Sitten on vuorossa ”pakkopullaa” ja kahvikakkuja sekä perinteisellä reseptillä leivottuja lusikkaleipiä ja kaneliässiä. Marjapiirakka tai Ellen Svinhufvudin leivokset huipentavat herkuttelun ja viimeistään marengit vievät makeanhimon. Leivonnaisia, kahvia, teetä ja mehua saatte santsata! Kahvittelun lomassa kerromme teille Kenkäveron historiasta ja nykypäivän toiminnasta. 
Lupa shoppailla
Nyt pääsette shoppailemaan Kenkäveron myymälöihin käsityön helmiä, kodin sisustustuotteita, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita, paikkakuntatuotteita, käsityömateriaaleja sekä herkkuja. Myymälästä löytyy myös runsas valikoima erilaisia kansakoulun aikaisista opetustauluista tehtyjä tuotteita. Nämä kestävästi Suomessa tuotetut tuotteet antavat sinulle mielihyvää ja visuaalisia elämyksiä. Voit ostaa tuliaisia, lahjoja ja ihan vaikka itsellesi.
Hinta vain 20,90 / henkilö

Hinta voimassa 24.6. – 4.8. kello 11-16

Muina aikoina 25,90 / henkilö ryhmän koko vähintään 10 henkilöä

Varaa tästä