Joulun lumoavimmat yrityslahjat Kenkäverosta

Kenkäveron jouluisesta puodista saat yrityksesi joululahjat helposti ja nopeasti. Tule piipahtamaan vanhan pappilamiljöön tunnelmaan ja valitse lahjasi hurmaavista vaihtoehdoista. Voit valita valmiita herkku- ja lahjakoreja tai räätälöidä omat uniikit lahjat paikallisten käsityöläisten tuotteista asiakkaillesi, työntekijöillesi ja yhteistyökumppaneillesi. Tule ihastelemaan perinteisen käsityöläisyyden tarjoamaa joulutunnelmaa, jota et muualta löydä, ja anna meidän kääriä se sinulle kauniiseen pakettiin, joka on ilo antaa ja saada.

Kysy unelmien joulupakettia!

Tuo työntekijäsi tai yhtiökumppanisi kokemaan joulun taika Kenkäveron lumoavaan tunnelmaan. Saatte astua kaamoksen keskeltä kauniin pappilan valaistuun pihapiiriin ja nautiskella jouluun koristetun pappilaravintolan suussasulavista lähiruokaherkuista. Kukkurana marengin päällä on pappilan leipomopuoti, josta lähtevät mukaan joulun parhaat tuomiset ja viemiset. Päivän viralliset osuudet hoituvat modernisti varustellussa neuvotteluhuoneessa. Ota yhteyttä, niin askarrellaan juuri teidän porukallenne sopiva paketti, jossa jouluinen tunnelma on taattu.

Kysy ehdotuksia myös yrityksesi joulumuistamisiin. Autamme käsityöläisten silmin sinua valitsemaan sopivan kokonaisuuden. Voimme lähettää myös valokuvan sopivasta korista tai pakkauksesta.

Sähköposti: myyntipalvelu@kenkavero.fi
Puhelin: 0440 162 270

Joulumieltä Kenkäverosta

Pikkujoulupaketti

Mikä olisikaan mukavampi tapa katkaista synkin syksy kuin nauttia pappilan joulutunnelmasta, hyvästä ruuasta ja kivasta tekemisestä.

Joulun herkkupöytä

Joulun aikaan kuuluu herkullisia tuoksuja, tuttuja makuja, uusia elämyksiä ja ihanaa tunnelmaa!

Kenkäverossa tapahtuu

Lampaat ovat saapuneet

27.05.2020 - 31.08.2020

Oona, Ulrika, Nekku, Sade ja Tuikku ovat saapuneet maisemanhoitotöihin Kenkäveron puutarhaan.

Tavataan terassilla

31.05.2020 - 31.08.2020

Tule ystäviesi, työkavereiden tai perheesi kanssa herkuttelemaan tunnelmalliselle ja turvallisen väjälle terassille!