Pauliina Rundgren HandiCraftsin verstasmyymälä

 

Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio          

Kenkäveron navetan vintillä sijaitsee Pauliina Rundgren HandiCraftsin Verstasmyymälä. Pauliina Rundgren HandiCrafts on mikkeliläinen designkäsityöyritys, jonka erikoisosaaminen on harvinaisessa emalointitekniikassa. Tuotteiden innoittajina toimivat puhdas suomalainen luonto, lapsuusmuistot ja suomalaiset perinteet. Tuotteet valmistetaan huolellisena käsityönä, raikkaalla ja ajankohtaisella muotoilulla.

Pauliina Rundgren HandiCraftsin rennon tyylikkäässä myymälässä voit tehdä yksilöllisiä ostoksia, tutustua tuotteiden syntytarinoihin ja seurata tuotteiden valmistusta. Valikoimista löydät trendikkäät korut ja piensisustustuotteet sekä arvostetut lahjat ja viemiset eri tarpeisiin.

Tutustu alueellisilla Taito- ja Yrittäjäpalkinnoilla palkittuun toimintaan!

Avoinna ympäri vuoden:
ma-pe 10-18
la 10-16
kesällä ja joulun alla myös su 10-18


DESIGNPAJAT

Pauliina Rundgren HandiCraftsin verstaalla järjestetään myös designpajoja ryhmille. Designpajat ovat olleet suosittuja mm. osana työpaikan virkistyspäivää, pikkujouluja, polttareita ja vaikka pikkulasten synttärijuhla. Pajassa toteutat omaa designiasi ohjatusti ja saat mukaasi paitsi hyvän mielen, myös aivan itse tekemäsi uniikin tuotteen! Samasta pihapiiristä, Kenkäveron ravintolasta voit varata myös esim. kahvihetken tai lähiruokabuffetin.

Emalikorupaja
Korun emalointi omalla designilla. Runsaasti eri vaihtoehtoja. Materiaalit ja ohjaus sisältyvät hintaan.
Hinta 22 eur/hlö
Kesto 1,5 tuntia

Avaimenperiä ja jääkaappimagneetteja
Avaimenperän tai jääkaappimagneetin emalointi omalla designilla. Runsaasti eri vaihtoehtoja. Materiaalit ja ohjaus sisältyvät hintaan.
Hinta 22 eur/hlö
Kesto 1,5 tuntia

Unelmien designkorut
Korujen (2 kpl) tai korusetin emalointi omalla designilla. Runsaasti eri vaihtoehtoja, joista jokainen saa valmistettua upeat korut! Materiaalit ja ohjaus sisältyvät hintaan.
Hinta 32 eur/hlö
Kesto 2 tuntia

Kunniamerkkiapaja
Hauskojen kunniamerkkien emalointi eri tarkoituksiin: paras työporukka, tyylikkäimmät daamit tai vaikka uskomattomimmat urheilusaavutukset! Millaiset kunniamerkit teidän porukanne ansaitsee?
Hinta 26 eur/hlö
Kesto 2 tuntia

Kaikkiin pajoihin minimiveloitus 6 hengeltä
Ryhmän maksimikoko 15 hlö.

Kysy myös räätälöityjä designpajoja!

Tiedustelut ja varaukset: pr@prhandicrafts.fi / 040 7214 778
www.prhandicrafts.fi

Vierailuihin voi lisätä tarjoilut Kenkäveron ravintolasta.
Lisätiedot ja varaukset:
Kenkäveron myyntipalvelu tai Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy.