Päivätanssit

PÄIVÄTANSSEIHIN ja Kenkäveron pappilaan herkuttelemaan

Senioreiden päivätansseista on tullut suosittu harrastus useilla paikkakunnilla.  Mikkelissäkin niitä järjestetään syys-toukokuun aikana vanhalla Sotkulla. Päivätansseissa käy 150 -200 innokasta tanssijaa joka torstai. Tanssijoita tulee myös muilta paikkakunnilta. Hypätkää tekin bussiin ja tulkaa Mikkeliin tanssimaan.  Ennen tai jälkeen tanssien suosittelemme käyntiä ihastuttavassa Kenkäverossa!

Ohjelmaehdotus ryhmällesi

10.45 Saapuminen Kenkäveroon, jossa nautitaan herkullinen lounas.
Pappilan tanssimenu sisältää alkuun kasvissosekeiton, pääruokana pappilan lihapataa ja juureskakkua, jälkiruokana kahvit. Lounaan jälkeen voi tutustua omatoimisesti Kenkäveron kauniiseen miljööseen ja tehdä ostoksia myymälöissä. Myymälässä ryhmällesi erikoistarjouksia!

12.00 Siirtyminen vanhalle Sotkulle Mikkelin keskustaan (noin 2 km), jossa päivätanssit.
Orkesterit vaihtelevat tanssien järjestäjästä riippuen, yleensä 1-3 hengen orkesteri. Jalalla koreasti voi laittaa klo 16 saakka. Päivätansseja järjestävät mikkeliläiset eläkeläisjärjestöt. Paketiin kuuluu myös kahvi + voileipä tanssien buffetista.

Hinta vain 27€ / hlö

(Lounas 19 € + tanssilippu ja kahvit 8€)


Ryhmällä oma bussi. Lisäksi ryhmälle voidaan järjestää opastettu kierros Kenkäverossa 5 € / hlö

Kenkäverossa myös muita ruokailuvaihtoehtoja. Ohjelmaa voi muokata ryhmän toivomuksen mukaisesti! Yli 10 hengen ryhmille kuljettaja veloituksetta.

Tiedustelut ja varaukset:
Kenkäveron myyntipalvelu
puh. 0440 162 270

Voit myös sähköisen varauksen »